top of page

Montegenevre

Montgenevre je prekrasno i atraktivno planinsko selo s dobrim rasponom skijaških staza za lokalno stanovništvo i turiste. Iako ima svega 110 km svojih skijaških staza, Montgenevre spada u "Milky Way" skijašku stazu koja ima pristup 400 km skijaških staza sa jednim ski passom u Italiji. Talijanska skijališta primarno su organizirani ka spajanju svojih skijališta bez korištenja autobusa, ali za sada to nije moguće... Sestriere, Sauze d´Oulx, Sansicario and Claviere, Cesana i Pragelato dio su talijanskog dijela "Milky Waya".

300 sunčanih dana tokom cijele godine jamči pravi francuski užitak, a to je prekrasan snijeg i sunce tokom skijanja. Savršen splet dječjih početničkih staza roditelje će ostaviti bez teksta jer će moći bez djece uživati u skijanju, dok za napredne skijaše i experte nudi mnogo opcija tokom cijelog skijališta.

Montgenevre ski map

Montgenevre ski map

Trenutna vremenska prognoza

Obiteljsko skijalište u potpunosti

Montgenvre ne nudi nebrojeno puno apres ski barova ili restorana, naprotiv čak i manjka dobrih restorana... ali s druge strane to je razumljivo jer su okrenuti obitelji koji sami rade djecu ručak i večeru... Za rekreaciju i posljepodnevne aktivnosti nudi se snježni vlak po šinama, wellness i spa, klizanje i sl. 

Web stranica skijališta: 

https://www.les3vallees.com

Otvorenje skijaške sezone:

26.11.2017. godine

Zatvaranje skijaške sezone:

22.04.2018. godine

Skijaški liftovi

8

18

3

0

0

Skijaške staze

Zelene

0

Plave

Crvene

Crne

Freeride

20

37

13

0

Ukupno: 110 km

Cjenik dnevne ski karte

Odrasli: 37,00 Eura

Djeca: 26,00 Eura 

Skijališta

Autor teksta: Nino Stančić Vidrač

bottom of page