top of page
OBITELJSKO SKIJANJE U ITALIJI
02.-07.01. HULJS ŠKOLA SKIJANJA NA  KRONPLATZU

HULJS SKI & Palma Travel predstavljaju Vam obiteljski skijaški tjedan u prekrasnim talijanskim dolomitima na više od 100 km skijaških staza na samo 4 sata vožnje od Hrvatske. 

 

HULJS školu skijanja vode za Vas odabrani, licencirani učitelji i državni demonstratori skijanja, članovi Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu.
Odvija se po programu Hrvatske škole skijanja te se sastoji od osnovne, napredne
i natjecateljske škole. Namijenjena je svima koji žele naučiti i/ili unaprijediti svoje
znanje i vještine.


U HULJS školi skijanja i snowboardanja veliku pažnju pridajemo kako poduci skijanja bez obzira na godine. Vježbe i metode prilagođene su svakom polazniku ponaosob, puno demonstracije, asistencije te veliki broj ponavljanja preduvjeti su kojim
se vodimo naročito pri poduci u HULJS školi skijanja i snowboarda. 

  • Minimalan broj polaznika u jednoj grupi je 4, a zbog maksimalnog užitka u skijanju
    i druženju broj polaznika ograničen je na 8.

  • Grupe se formiraju prema skijaškom znanju i starosnoj dobi. U slučaju manjeg broja polaznika (manje od 4 po grupi) zadržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno zadržavamo pravo izmjene dnevnog trajanja škole.

  • Također, kakobi popularizirao skijanje i pružio rekreativnim skijašima mogućnost da se okušaju unatjecateljskim tehnikama HULJS SKI će organizirati treninge veleslaloma i/ili slaloma za sve goste. Skijanje u postavljenoj stazi je na vlastitu odgovornost, a korištenje skijaške kacige u stazi je obavezno za sve uzraste.


Posljednjeg dana nema obaveznog završnog natjecanja budući da nam je cilj izbjeći moguće ozljede i nepotreban stres kako bi se svi vratili sretni i zadovoljni. Ukoliko uvjeti dozvole bit će organizirana trka za sve one koji žele sudjelovati van vremena trajanja škola.

 

Posljednjeg dana netom nakon završetka škole predviđena je dodjela diploma i statua za uspješno završenu školu skijanja uz završno druženje svih sudionika.

  • Poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati(5 dana x 3 sata, fond sati 15 h).

  • Okupljanje polaznika kod zvona Concorida 2000

Cijena škole skijanja za rezervacije nakon 1.11.iznosi 250 € / 1.883,63 kn po osobi

PRIJAVA ZA ŠKOLU SKIJANJA

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: PALMA TRAVEL d.o.o., ID: HR-AB-01-080781152
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

HULJS SKI PRIJATELJI

rvroadcargo.jpg
vodolim.png
ros.jpg
metal beneton.png
estetia dent.jpeg
Molnar-travel.png
utilitas-logo copy.png
vlades.jpg
palma logo_edited.jpg
LogoKOS-T-15-11.png
Skiportal_logo.png
Ljekarne-dogan.png
Škola skijana
bottom of page