top of page

Les 3 Vallees

Les 3 Vallees najveće, najpoznatije i najbolje skijalište na svijetu prema svim renomiranim portalima, nagradama i slično na čelu s najvišim skijaškim gradom Val Thorensom, Meribelom i Courchevelom te Les Menuirsom koji su četiri velika skijaška centra koji čine najpoznatiji skijaški centar.

Ono što je izuzetno dobro i na oko vrlo zanimljivo da je cijeli skijaški centar, govorimo o 600 km skijaških staza građen izuzetno pametno, kreativno te se u selima i oko njih skija do svojeg apartmana. Razlog tome su "skijaške ceste" unutar grada koje su posebno ograđene, preko cesta se prelazi skijaškim mostom... Sve je napravljeno kako bi se podredilo skijanju i užitku turistima.

Les 3 Vallees ski map

Les 3 Vallees ski map

Trenutna vremenska prognoza

Zabava, zabava i još zabave

Les 3 Vallees sa svojom perjanicom Val Thorensom pruža ljudi party od jutra do prekosutra... Nebrojeno puni barova, što noćnih što apres ski, a nakon što sve to prođete čekaju Vas disko klubovi poput Malasya i sl. koji rade cijelu noć... I svaki dan ispočetka... Naravno ovaj skijaški centar ne prepušta niti jednu minutu vremena da ne znate što će te sa sobom. OD sportskih dvorana, sauna, bazena, wellnessa, restorana, barova, objekata s videoigracima,s vučom pasa i sl... Jednostavno ovdje imate sve što poželite.. Da je jeftino, nije... Ali nećete požaliti niti jednog trenutka...

Web stranica skijališta: 

https://www.les3vallees.com

Otvorenje skijaške sezone:

09.12.2017. godine

Zatvaranje skijaške sezone:

22.04.2018. godine

Skijaški liftovi

107

38

30

5

0

Skijaške staze

Zelene

130 km

Plave

Crvene

Crne

Freeride

180 km

228 km

60 km

0

Ukupno: 600 km

Cjenik dnevne ski karte

Odrasli: 60,00 Eura

Djeca: 50,00 Eura 

Skijališta

Autor teksta: Nino Stančić Vidrač

bottom of page