top of page
O NAMA

PARTNERI

HULJS organizacija

HULJS - Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja osnovana je u rujnu 2015. godine u Zagrebu. Kada smo razmišljali o osnivanju Hrvatske udruge ljubitelja skijanja i snowboardanja želja je bila omogućiti skijanje i snowboardanje svima koji to žele, za što je moguće manje novaca uz naravno dobru zabavu. ​

Za nas (op. a. organizatore) HULJS je jedna velika obitelj, prema članovima imamo odnos kao prema članu obitelji ili ekipe, jer za nas članovi nisu samo brojka na papiru!

Povjerenici i voditelji buseva došli su upravo iz članstva, gdje su se istaknuli svojom dobrom voljom, radom i ljubavlju prema skijanju te se prihvatili organizacije i rada u HULJS-u. Upravo oni su tu da svim članovima omoguće bezbrižno uživanje na skijaškim padinama, te poslije skijanja uživanje u toplim napitcima i obrocima koji u pripremljeni za sve članove!

HULJS podružnice: Zagreb, Zagorje (Krapina, Zabok i Sv. Križ Začretje), Primorsko goranska županija i Istra, Karlovac i Jastrebarsko, Sjever (Varaždin i Koprivnica), Sisak, Slavonija(Osijek, Slavonski Brod i Nova gradiška) i Dalmacija(Split, Zadar i Šibenik)

 

Naše podružnice rastu svake sezone, te se na njih kvalitetno nadograđuju nove.

Zagreb

Središnjica HULJS-a najveća je podružnica ujedno broji najviše članova, a samim time voditelja buseva i povjerenika. Voditelj podružnice je Marjan Pondeljak, znan kao katica za sve. Zbog svoje predanosti i požrtvovnosti postao je voditelj podružnice i glavni logističar u HULJS-u. Tu su nam još Tena, Ivana i Maja kao voditelji buseva, doktorica HULJS-a Sandra koja uletava kad je škripi i Fran koji nam se pridružio prošle sezone. 

 

Primorsko goranska županija i Rijeka

Podružnica na području Rijeke i Primorsko-goranske županije od prvog dana HULJS-a je krenula s radom. Tada jedan jako mladi dečko, naš Domagoj Persen, dečko koji je s 18 godina primio se posla i prihvatio jednu jako nezahvalnu ulogu, iz ničega podiči podružnicu na području Rijeke, gdje su do tada bili razne skijaške sekcije i to ujediniti u jedno. U tome je uspio do kraja, naravno uz pomoć Klare Prodan, koja je na našem drugom izletu dala izuzetan podstrek sa svojom ekipom i 15 ljudi...Danas u Rijeci večina ljudi zna HULJS, a oni koji još ne znaju potruditi ćemo se da do njih dođemo...

Sjever - Varaždin i Čakovec, od 2018. i Koprivnica

Sljedeća podružnica koju smo otvorili bila je na području Varaždina i Čakovca, gdje je prvotno teško bilo probiti led, ali već na početku druge sezone podružnica je profunkcionirala u punom svojem svjetlu. Voditelj podružnice Varaždin i Čakovec je Mislav Krajcer koji je također od prvog dana u HULJS-u. Preuzeo je podružnicu 2018. godine koja je tada ostala bez voditelja i uspio je podignuti na razinu kojoj je bila prije. Dario Sajko voditelj podružnice Koprivnica kao i svi naši voditelji imao je zadatak podići podružnicu iz ničega i sudeći po brojnosti Koprivnica nas je dočekala raširenih ruku!

Istra​

Nakon druge sezone već poznavajući gdje se nalaze skijaši karte smo bacili na Istarsku županiju da zajedno s Primorsko - goranskom županijom zaokružimo jednu lijepu priču. Naša najdraža plavuša Nikol Zović spremno je zavrnula rukave i bacila se na posao s Istarskom podružnicom. Rezultat su polasci iz Pazina konstatno tokom cijele skijaške sezone

HULJS ski odijela, šator, ski testovi

Nakon širenja na cijelo sjeverozapadni pojas, zadali smo zadatak organizaciju podići na jednu višu razinu. Tome svemu pridonijela su naša službena odijela, kako bi nas Vi mogli prepoznati, te kako bi Vam mogli pomoći na bilo kojem djelu skijališta...

 

Naš šator koji smo kupili kako bi zajednička druženja, kobase, topli napitci mogu biti pod krovom zajedno s našim voditeljima koji će vam to poslužiti. Testiranja skija na našim izletima već su konstanta koje nam osiguravaju HEAD, Fischer i Lauf Ski Lab naš novi partner

Zagorje

Jedan novi zamah našoj udruzi dala je podružnica u Hrvatskom Zagorju i njezin voditelj Denis Gamilec. Iako mlad, svojim iskustvom u vođenju raznih projekata doveo je HULJS u Zagorju na razinu kao da smo tu već 10 godina. Postali smo sinonim za točnost, rani dolazak na skijališta, kvalitetu, druženje. 

Karlovac i Jastrebarsko

Naša najnovija podružnica osnovana je 2018. godine u jesensko vrijeme na brdima Plešivice. S obzirom da je naša foto sekcija koja nas prati od 2015. iz tog podneblja, te broj skijaša koji se želio priključiti HULJS-u znali smo da će kad tad podružnica Karlovac i Jastrebarsko ugledati svjetlo dana! Tog u tom trenutku nezahvalnog posla, a danas itekako ponosno uhvatio se Goran Šojat voditelj podružnice. Karlovac nam se sve više priključuje i uz Jasku čine sastavni tandem naše ski obitelji!

Svi naši povjerenici i voditelji buseva ovdje su svojim radom i zaslugom, te vašim povjerenjem u njihovo vođenje podružnice i autobusa.

bottom of page