top of page
O NAMA
HULJS organizacija

HULJS - Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja osnovana je u rujnu 2015. godine u Zagrebu. Kada smo razmišljali o osnivanju Hrvatske udruge ljubitelja skijanja i snowboardanja želja je bila omogućiti skijanje i snowboardanje svima koji to žele, za što je moguće manje novaca uz naravno dobru zabavu. ​

Za nas HULJS je jedna velika obitelj, svaki član dio je te obitelji. Povjerenici i voditelji buseva došli su upravo iz članstva, gdje su se istaknuli svojom dobrom voljom, radom i ljubavlju prema skijanju te se prihvatili organizacije i rada u HULJS-u. 

Upravo oni su tu da svim članovima omoguće bezbrižno uživanje na skijaškim padinama, te poslije skijanja uživanje u toplim napitcima i obrocima koji u pripremljeni za sve članove!

HULJS podružnice: Zagreb, Zagorje (Krapina, Zabok i Sv. Križ Začretje), Primorsko goranska županija i Istra, Sjever (Varaždin i Koprivnica), Sisak, Slavonija(Osijek, Slavonski Brod i Nova gradiška) i Dalmacija(Split, Zadar i Šibenik)

 

Naše podružnice rastu svake sezone, te se na njih kvalitetno nadograđuju nove.

Zagreb

Središnjica HULJS-a najveća je podružnica ujedno broji najviše članova, a samim time voditelja buseva i povjerenika. 

 

Primorsko goranska županija i Rijeka

Podružnica na području Rijeke i Primorsko-goranske županije od prvog dana HULJS-a je krenula s radom. Tada jedan jako mladi dečko, naš Domagoj Persen, dečko koji je s 18 godina primio se posla i prihvatio jednu jako nezahvalnu ulogu, iz ničega podiči podružnicu na području Rijeke, gdje su do tada bili razne skijaške sekcije i to ujediniti u jedno. Danas u Rijeci večina ljudi zna HULJS, a oni koji još ne znaju potruditi ćemo se da do njih dođemo...

Sjever - Varaždin i Čakovec, od 2018. i Koprivnica

Sljedeća podružnica koju smo otvorili bila je na području Varaždina i Čakovca, gdje je prvotno teško bilo probiti led, ali već na početku druge sezone podružnica je profunkcionirala u punom svojem svjetlu. Voditelj podružnice Varaždin i Čakovec je Mislav Krajcer koji je također od prvog dana u HULJS-u. Preuzeo je podružnicu 2018. godine koja je tada ostala bez voditelja i uspio je podignuti na razinu kojoj je bila prije. Dario Sajko voditelj podružnice Koprivnica kao i svi naši voditelji imao je zadatak podići podružnicu iz ničega i sudeći po brojnosti Koprivnica nas je dočekala raširenih ruku!

Istra​

Nakon druge sezone već poznavajući gdje se nalaze skijaši karte smo bacili na Istarsku županiju da zajedno s Primorsko - goranskom županijom zaokružimo jednu lijepu priču. Naša najdraža plavuša Nikol Zović spremno je zavrnula rukave i bacila se na posao s Istarskom podružnicom. Rezultat su polasci iz Pazina konstatno tokom cijele skijaške sezone

Zagorje

Postali smo sinonim za točnost, rani dolazak na skijališta, kvalitetu, druženje. 

Svi naši povjerenici i voditelji buseva ovdje su svojim radom i zaslugom, te vašim povjerenjem u njihovo vođenje podružnice i autobusa.

bottom of page