Huljs Otvorenje Sezone (253).jpg

Ski izleti

Vikend ski izleti u Austriju!

Nakon prve godine rada i dvije sezone iza sebe 2016/17 kucnuo je čas za stvaranje jednog super događaja: HULJS Vikend otvorenja sezone. Vikend otvorenje 16. - 17.12.2017. godine bili su naši pionirski pokušaji Obertauern sa spavanjem i adventom u Villachu te drugi dan skijanje u Gerlitzenu. Od planiranih 50 ljudi, dogodio nam se bum od 170 ljudi što nam je donijelo ponešto problema s pronalaženjem smještaja u Villachu u to doba baš zbog adventa. Ali u konačnici sve su to bile slatke brige

Danas je HULJS vikend otvorenje sezone nešto što se ne propušta i okuplja gotovo sve naše podružnice, pa tako siguran polazak imamo iz: Zagreba, Zagorja, Varaždina i Koprivnice te Rijeke i Pazina. Osigurali smo prekrasan Superior 4**** Holiday Inn Hotel u samom centru Villacha, te su sve podružnice u jednom hotelu kako i dolikuje velikoj skijaškoj obitelji!

Superior 4**** Holiday Inn Hotel

Šarmantni Villach i austrijski advent u predbožićno vrijeme daju jedan poseban štih našem skijaškom otvorenju sezone. Naravno za sve željne dobrog provoda čekaju klubovi u najužem centru grada za party do jutra. Samo što onda bus nikoga ne čeka i kreće na vrijeme ;)!

Na svojim izletima članovima omogućujemo da sami biraju gdje će sjediti i zajedno sa svojim ekipama, dok kod raznih agencija to nije slučaj. Iznimno smo ponosni na činjenicu da nas zove najkvalitetniji busevi i još bolji vozači Molnar Travel-a, Fils prijevoza i Autotransporta Karlovac!

Nadolazeći izleti:

Naslovnica profil.png
Please reload

Najnovije vijesti
Please reload

Sljedeći izeti
Partneri

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana