file.jpg
Ski izleti
Jednodnevni izleti u Italiju i Austriju!

Kada smo razmišljali o osnivanju Hrvatske udruge ljubitelja skijanja i snowboardanja želja je bila omogućiti skijanje svima koji to žele, za što je moguće manje novaca uz naravno dobru zabavu. ​

Kada pogledamo unazad do 2015. godine mislimo da smo u potpunosti uspjeli.

 

Danas od kraja Listopada pa sve do Travnja mjeseca, možemo garantirati odlaske na prekrasne izlete u Austriju i Italiju, a nakon skijanja okrijepu i druženje za sve članove.

Polazak buseva od 11. do 03. mjeseca garantiramo iz: Zagreba, Zagorja, Varaždina i Koprivnice, Pazina i Rijeke te Karlovca i Jastrebarskog! U 10. i 4. mjesecu polazak je iz Zagreba i Rijeke.

 

Za vrijeme hladnih mjeseci (studeni-veljača) osiguravamo tople kobasice i hrenovke i tople napitke dok u toplijim mjesecima (listopad-ožujak) toplu okrijepu zamjenjujemo sokovima i narescima. 

Uz hranu i piće, s nama su uvijek HULJS tamburaši Dejan i Ivan koji su svojim pjesmama daju dodatni ugođaj našim skijaški izletima. Kako to izgleda možete pogledati u videu iz 2017. 

Na svojim izletima članovima omogućujemo da sami biraju gdje će sjediti i zajedno sa svojim ekipama, dok kod raznih agencija to nije slučaj. Iznimno smo ponosni na činjenicu da nas zove najkvalitetniji busevi i još bolji vozači Molnar Travel-a, Fils prijevoza i Autotransporta Karlovac!

Nadolazeći izleti:

2019_Huljs Festival_Njofra mob-120001.jp
file.jpg
Please reload

Najnovije vijesti
Please reload

Sljedeći izeti
Partneri

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana