Svjetski kup

81991769_3416718478362519_61022787666737

Photo: HST

Filip Zubčić za POVIJEST! Prvo postolje u Svjetskom skijaškom kupu!

Tekst: Hrvatski skijaški timovi

Sve ono što smo sanjali i i sve ono u što smo vjerovali sve ove godine ostvarilo se danas na najtežoj veleslalomskoj stazi Svijeta u Adelbodenu. Uz odličnu prvu i fenomenalnu drugu vožnju Filip Zubčić je stigao do prvog postolja u FIS Svjetskom kupu i drugog mjesta. Bila je to teška i napeta utrka, s malim razlikama, ali Zubo je pokazao kvalitetu i hladnu glavu kada je bilo najpotrebnije i došao do povijesnog postolja u Svjetskom kupu, svog prvog, a drugog za Hrvatsku u veleslalomu. Danas je ispred njega ostao njegov prijatelj Žan Kranjec

SVAKA ČAST ZUBO I KAPA DO PODA, BESKRAJNO HVALA TEBI, ŠUMIJU (Marko Suman), ROBIJU (Robert Horvat), CICIJU, MAMI JASNI I SESTRI TAMARI !!

Prva vožnja je završena Filip Zubčić nalazi se na sedmom mjestu s 26 stotinki zaostatka za vodeći De Aliprandinijem. Elias Kolega prvu vožnju završio je na 48. mjestu uz 5.51 zaostatka. Prva vožnja bila je izuzetno zanimljiva i u drugu se ulazilo sa svega 1.43 zaostatka.

 

U drugoj vožnji je stvarno sve moguće i nećemo ništa prognozirati. Štogod da se desi, ove osmijehe nam nitko oduzeti ne može. Druga vožnja počinje u 13.30.

AJMO ZUBO, SVE ZNAŠ, SAMO PO GASU I SRETNO!

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

Najnovije vijesti

Please reload

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana