top of page

SKIJALIŠTA

Photo: © HULJS SKI

OTVORILI SMO SKIJAŠKE STAZE NA KRONPLATZU 25.11.2023.

AUTOR TEKSTA: HULJS SKI

Rekli bi svi mi konačno nakon dugo vremena skijališta koja nisu glečeri počela su otvarati svoje skijaške staze na iznimno zadovoljstvo svih ljubitelja skijanja.

Na Kronplatzu je trenutno otvoreno 40 km skijaških staza s čim bi se mi zaista složili, iako već zadnjih 5 godina ne pamtim takvo skijaško otvaranje na Kronplatzu. Uvijek smo strepili takoreći dali bude ili ne bude, gledali kada će se osmjehnut nebo i pustiti minus ili padaline.

Na samom skijalištu i selima Riscone i St. Lorenzo zahvaljujući Erik Ski školi skijanja i Ski klubu Rijeka okupilo se gotovo 600 hrvatskih skijašica i skijaša i zaista je gušt skijati tamo gdje na svakoj žici čuješ da su ljudi oko tebe iz naših krajeva, barem nama. 

Staze same po sebi u subotu i nedjelju nisu bile preveliki gušt s obzirom na to da je pršić radio nered oba dana s nakupinama snijega dok se nisu kanali napravili, ali zato kada je svanuo ponedjeljak  i novi radni tjedan dočekale su nas prazne staze i TOP uvjeti kakve same poželjeti možemo bilo kome od vas.

Prema informacijama koje imamo ovog vikenda trebao bi se otvoriti Olang do dna, Silvester moguće ali s obzirom na većinom mislim da prije će to biti sljedeći tjedan. Jedno je sigurno, Kronplatz je potpuno spremno dočekao ovu skijašku sezonu i uz skijašku kartu koja je 74 eura sigurno će pružiti veliku kvalitetu za uzvrat.

HULJS SKI karavana na službeno otvorenje dolazi 15.-17.12.2023. sa svojih 200 članova, u subotu 16.12.2023. spremamo CRO party u Corones Hutte gdje će nas hitovima zabavljati DJ Duix kao uvertira u ono što nam slijedi za malo više od mjesec dana a to je:

 8. HRVATSKI SKI & WINE FESTIVAL U 3 ZINNEN DOLOMITES gdje sve Vas pozivamo da nam se pridružite zadnji vikend siječnja 26.-28.01.2024. na skijaškom događaju godine 

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Pridruži nam se u skijaškoj grupi: "Skijanje i skijaško prigovaranje - skijaški savjetnik"

Facebook - HULJS SKI

Instagram - HULJS SKI

YouTube

Keindl logo.png
Logo 3 zinen.png
generali.jpg
Salomon-Logo.jpeg

HULJS SKI PRIJATELJI

rvroadcargo.jpg
vodolim.png
ros.jpg
estetia dent.jpeg
Molnar-travel.png
utilitas-logo copy.png
KW-Logo Neu_pos_2c [Converted].png
vlades.jpg
palma logo_edited.jpg
LogoKOS-T-15-11.png
Skiportal_logo.png
metal beneton.png
bottom of page