top of page

SKIJALIŠTA

PARTNERI

Photo: HULJS članovi

PLATAK SVOJE STAZE OTVARA SUTRA 14.01.2022. SLJEME SE OTVARA U SUBOTU 15.01.2022.

Autor: Nino Stančić Vidrač

Datum: 13.01.2022.

Pridruži nam i postani član najbolje skijaške grupe: "Skijanje i skijaško prigovaranje"

U petak 14. siječnja otvaraju se staze na Platku: Radeševo 1, Zavoj 19 i Baby staza.  Skijašima će u petak i tijekom vikenda na raspolaganju biti žičara i pokretne trake Radeševo i Baby lift koji će kao i proteklih dana biti namijenjen i sanjkašima. 

Budu li povoljne vremenske prilike, u petak kreće i noćno skijanje koje će ove sezone biti organizirano na donjem dijelu staze Radeševo 1, u području koje pokriva pokretna traka. Kao i prethodnih godina noćno skijanje kad god to vremenske prilike budu dopuštale bit će utorkom i petkom od 19 do 22 sata. Skijaške karte za noćno skijanje moći će se kupiti isključivo na blagajni koja se za noćno otvara u 18 sati, po cijeni od 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu do 12 godina.

Lijepo vrijeme i otvorenje žičare vjerujemo da će i ovog vikenda privući na Platak brojne posjetitelje tako da možemo očekivati i značajnije gužve. Molimo posjetitelje da prije polaska provjere aktualne informacije na mrežnoj i Facebook stranici Platka, a popunjenost parkirališta i staza može se vidjeti i na web kamerama. Također podjećamo na obaveznu zimsku opremu kao i pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, prije svega na fizički razmak. COVID potvrde za skijaše i sanjkaše na otvorenom za sada nisu potrebne.

Blagajna radi od 8 sati, a žičara i pokretne trake od 9 do 16 sati.  Osim na blagajni, dnevne i tjedne skijaške karte mogu se kupiti i na benzinskim postajama Petrola 

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici pored parkirališta.

bottom of page