top of page

SKI│OPREMA

Photo: Elan

ELAN JE PREDSTAVIO INOVACIJU, PREKLOPNU SKIJU I ODNIO ZLATNU MEDALJU NA ISPO-u 2021

Autor: HULJS SKI

U Elanovu novom svijetu jedna postaje kristalno jasna - ljubitelji skijanja svoje dragocjeno vrijeme žele provoditi na planinama. A suočavajući se s brzim promjenama putničkih navika, sve što može olakšati postizanje tog cilja neprocjenjivo je.

NOVI ELAN VOYAGER: PRVA PREKLOPNA POTPUNO FUNKCIONALNA SKIJA NA SVIJETU, ALL MOUNTAIN KLASE


LAKI I KOMPAKTNI PRIJEVOZ
Voyager postavlja nove standarde u putovanjima i sportskim aktivnostima. S tehnologijom Connect planine su postale bliže i putovanje je lakše.

SKIJA JE VRHUNSKIH PERFORMANSA

Dokazan od naših vrhunskih sportaša, Voyager nastupa izvan očekivanja. Agilan je, hvatljiv i lagan za skijanje, odražavajući sve ono za što se Elan zalaže.

TEHNOLOGIJA POVEZIVANJA
Tajna Voyagera je Elanova revolucionarna tehnologija povezivanja koja koristi četveroosovinski mehanizam koji spaja i brtvi skiju na preklopnom spoju. To se kombinira s fuzijskom pločom ojačanom ugljikom koja služi kao nosiva platforma za potporu. Dvije komponente djeluju zajedno kako bi pružile krutost skijama za vrhunske performanse, ali također omogućuju da se skija sklopi u kompaktni, lagan za transport paket.

Ručno izrađen u slovenskim Alpama - Voyager se može pohvaliti Elanovom jedinstvenom tehnologijom Amphibio - revolucionarnim dizajnom skija koji integrira i rocker i camber profile u namjenske lijeve i desne skije. Izvijeni unutarnji rub osigurava preciznost, prianjanje i stabilnost ruba, dok zaljubljeni vanjski rub oprašta i omogućuje maslene glatke prijelaze. Konačno, laminirani drveni premaz, armatura od titana, karbonska kutija i RST jamče maksimalno zadržavanje od vrha do repa.

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

PARTNERI

bottom of page