Ski izlet
Podaci za uplatu

Polazak: Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj:252601

Opis plaćanja: SKI vikend Nassfled   - Ime i prezime

Festival VINA u Nassfeldu i proljetno vikend skijanje 28.-29.03.2020.

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.

Sound of Wine je jedan od najneobičnijih vinskih sajmova u Austriji. Austrijski vinogradari svoja vina predstavljaju onako kako im se najviše sviđa - s proslavom i oduševljenjem!

Franz Ferdinand mountain resort ugostiti će svakog od vas i priuštiti neopisivo kulinarsko zadovoljstvo na doručku i večeri. Uz to spremne su i saune za opuštanje svakog od vas! Dakako to što su odmah na stazi samo je dodatna pogodnost za sve Vas koji odlučite zatvoriti skijašku sezonu na pravi način!

Dva skijaška dana u jednom od najbojih ako ne i najboljem skijalištu Kartnen regije. 110 km skijaških staza za čisti užitak i uživanciju. Kao što mnogi znaju Nassfeld je drugi HULJS-ov dom i najhrvatskije skijalište uopće, ovdje će te se na svakom koraku osjećati kao kod kuće!

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

POLAZAK: Zagreba

Kotizacija iznosi 950 kn

Što kotizacija uključuje?

 

Polupansion (buffer doručak + večera) u Franz Ferdinand Mountain resortu ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od Zagreb - Nassfeld - Zagreb. te povratak kući. Uživanje na Festivalu vina i kušanju vinskih tekućih delicija

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle u Nassfeldu iznosi 81 eura, mladež je 62 eura, za djecu 41 eura.  To dakako skupljamo u busu(budite točni).

Informacije o vremenu i mjestu polaska, te svim bitnim detaljima šaljemo Vam 3 dana prije puta na vaš email!

Torbe za SKIJE(boardove) i PANCERICE (buce) su OBAVEZNE! U Decathlonu ih možete kupiti torbu za skije od 75 kn/komad i torbu za pancerice od 60 kn/komad, a na taj način čuvate, svoju i tuđu opremu te naše buseve! KLIKOM na SKIJE ili PANCERICE vodi vas direktno na web od Decathlona!

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

VIKEND ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDANJA

Škola skijanja i snowboardanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše snowboardere. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja i snowboardanja kako bi vam učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Vikend škola skijanja i snowboardanja idealna je za spojiti dva dana učenja i uskijavanja te svladavanje tehnike. 

Cijena škole skijanja i snowboardanja je 120 eura po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja oba dana u grupi do maksimalno 6 ljudi. 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Croatia osiguranje:

zeljko.coch@crosig.hr

Polazak: Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj:2829032020

Opis plaćanja: Vikend festival vina Nassfled   - Ime i prezime

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana