Vikend skijanje iz snova - Turracher & Bad K. 16.-17.2.2019

Nakon 4. HULJS ski i snowboard festivala na red nam stiže doba maškaranja koje naši dragi primorci zovu 5. godišnje doba, pa smo se odlučili da ćemo ovaj vikend 16.2.2019. posvetiti njima, pa će ovo biti 1. HULJS maškarano skijanje i snowboardanje u Turracher Hohe dok je drugi dan rezerviran za Franz Klammera, Bad Kleinkirccheim za skijaše i Romerbad Therme za one koje ne skijaju!!!

 

To znači da ćemo za sve naše članove osigurati krafne na prilkom dolaska na skijalište Turracher Hohe i nagrade naših sponzora za TOP 3 maškarane skijaš-e/ice i snowboarder-e/ice koji putem društvenih mreža Instagram i Facebook ostvare najveći broj lajkova uz tagove #huljs #huljsmaškare #mahsport #naturel #GoPro #Kotanyi

Spavanje je organizirano u našoj slobodno možemo reći "bazi" Villachu u prekrasnom Holiday Inn Hotelu s 4**** za naše članove. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak kako bi bili spremni za izazove drugi dan.

Naravno tada će biti spreman u subotu novi skijaški test Volkl skija od strane Mah Sporta, gdje će te nadamo moći isprobati nove modele za sezonu 2019/2020!!!


Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se učlanite za 50 kn ili produžite svoje članstvo 30 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja morate biti naš član.


Otkuda se kreće?

Iz Zagreba, Rijeke!


Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience shopu u Matuljima i naravno Lera Sport Rovinju.

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

Please reload

Kotizacija iznosi je 750 kn sa svih destinacija

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje u Holiday Inn 4****+ zvjezdice ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od mjesta polaska (Zg, Kc, Ri) do Turracher - Villach - Bad Kleinkirccheim te povratak kući!!!

 

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle u Turracher Hohe je 35 eura za odrasle, 29 eura za mladež  17,50 eura za djecu. Skipass u Bad Kleinrccheim iznosi 36 eura za odrasle, , 28 euro za madež i 18 eura za djecu.  To dakako skupljamo u busu(budite točni).

 

Naravno u subotu vas poslije skijanja očekuje puno kuhanog vina, čaja i kobasica po dobrom starom običaju i zabava uz naše HULJS tamburaše!

Znači ukupno za skipass trebate pripremiti 71 eura za odrasle, 57 eura za mladež i 35,50 eura za djecu.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Vikend osiguranje Croatia osiguranja (premija 30 000,00 eura) - 50 kn za odrasle i 25 kn za djecu!

Ako dobro razmislite 50 kn je ništa naspram ne daj Bože računa od 3 000 eura za helikopter i slično. Zato se osigurajte u svakom slučaju, bolje spriječiti a ne liječiti!

 

Kotizacija i osiguranje se uplaćuje na žiro račun udruge otvoren u Zagrebačkoj banci d.d

Polazak Zagreb

Primatelj: Hrvatska udruga ljubitelja skijanja

IBAN: HR2623600001102597835 - ZAGREBAČKA BANKA D.D.

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 16022019

Opis plaćanja: Turracher Hohe & Bad K. Zagreb (+ osiguranje ako ga ima)- Ime i prezime

Polazak:  Rijeka

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 16022019

Opis plaćanja: Turracher Hohe & Bad K. Rijeka (+ osiguranje ako ga ima)- Ime i prezime

VIKEND škola skijanja i snowboardanja - početna, srednja i napredna grupa

​Ove skijaške sezone nudimo Vam VIKEND školu skijanja koju će voditi međunarodni učitelji skijanja, te će vas naučiti prve skijaške korake ili unaprijediti vaše skijaško znanje u srednjoj ili naprednoj grupi. Cijena škole skijanja je 750 kn po osobi, a uključuje po 6 sata škole skijanja s učiteljem u grupi do maksimalno 5 ili 6 ljudi. Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu. 

NOVO - ŠKOLA SNOWBOARDANJA, cijena je također 750 kn po osobi!

 

Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu. Također potvrdu o

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana