Ski izlet
SuperSKI vikend u Bad K. i Katschbergu 04.-05.01.2020.

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlaniteu za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.


SuperSKI HULJS vikend savršeni je početak godine za sve vas koji niste na "Hrvatskom skijaškom tjednu". Dva skijaška dana, 170 km skijaških staza, Vrhunski  4**** Superior Holiday Inn Hotel i uvijek spremna HULJS ekipa za zabavu na brdu!

Prvi dan rezervirali smo za Bad Kleinkirchheim najboljem spoju skijaških staza i termi po kojem je Bad K. nadaleko poznat. Da nebi sve ostalo na termalnim izvorima 100 km skijaških staza čeka na vas, među njima najpoznatija World Cup Franz Klammer inače za žene u disciplini Super G dovoljna je pozivnica da što prije rezervirate svoje mjesto u autobusima! ​

Spavanje je organizirano u našoj bazi u centru Villacha gdje smo osigurali vrhunski hotel Superior 4**** Holiday Inn Hotel. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak s pogledom na rijeku Dravu kako bi bili spremni za izazove drugi dan.

 

Villach je tada još uvijek adventskom ruhu i prekrasan je za večernju šetnju centrom grada.

 

Drugi dan svima nam dragi i predivni Katschberg, mjesto širokih skijaških staza s najpoznatijim austrijskim autoputom A1; 7 km dugom stazom. Krasi ga kvalitetna infrastruktura, te najnovija grijana gondola za 8 skijaša s novom zgradom.

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.
 

Kotizacija iznosi je 800 kn iz Zagreba

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje u 4**** Holiday Inn Hotel ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od mjesta polaska (Zg, Ri) do Bad K. - Villach - Katschberg te povratak kući, te dakako uživanje u adventu u Villachu.

 

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle u Bad K. je 34 eura, dok je u Katschbergu je 35 eura za odrasle, za djecu je skipass 17 eura u Badu. (rođ 2005.-2013.). i 18 eura u Katschbergu (rođ 2005.-2013.). To dakako skupljamo u busu(budite točni).

 

Naravno u subotu vas poslije skijanja očekuje puno toplih napitaka i kobasica po dobrom starom običaju i zabava uz naše HULJS tamburaše!

Znači ukupno za skipass trebate pripremiti 69 eura za odrasle, i 35 eura za djecu.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Euroherc osiguranje: Denis.gamilec@euroherc.hr

Polazak Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 1415122019
Opis plaćanja: Bad K. i Katschberg (Zagreb ili Rijeka) - Ime i prezim

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

Podaci za uplatu

Polazak: Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 99, poziv na broj:252601
Opis plaćanja: SuperSKI vikend- Ime i prezime

Vidimo se na brdu i uživamo ne bijelim padinama

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana