ŠKOLA SKIJANJA NA SLJEMENU ZA ODRASLE
POSTANI HULJS-ov UČITELJ SKIJANJA NA SLJEMENU, AUSTRIJI I ITALIJI!

U HULJS školi skijanja veliku pažnju pridajemo polaznicima naših škola, ali da bi oni bili uspješni prvenstveno moramo imati prave i kvalitetne učitelje, tu zato nastupaš upravo TI!​

Učitelji skijanja u HULJS-u nikad nisu bili samo učitelji i odradili svoju satnicu, uvijek su bili dio ekipe barem smo ih mi tako smatrali i ako su to naravno htjeli. Ovo je tvoja prilika, da postaneš dio nas.  

 

S obzirom na situaciju ovo je nama pravo vrijeme za pokretanje vlastite škole skijanja na Sljemenu i to je tvoja prilika da nam se priključiš. Sigurno se pitaš zašto se priključiti ili zašto smo mi drugačiji od drugih?

HULJS kao organizacija prvenstveno teži izletima prema Austriji i Italiji na kojima smo proteklih godina naučili puno ljudi skijati, još više se družili i uživali. Naravno spavali smo u Hotelima s 4****+, uživali na bazenima vrhunskih termi, skijali na modernim skijalištima i partyali kad je to dozvolila situacija. Ti kao naš učitelj to dobiješ sve besplatno i još te naravno nagradimo za tvoj rad s polaznicima bolje nego na Sljemenu.

Pitaš se gdje je caka? Nema je!

Postani dio ekipe, radi svoj posao kvalitetno, budi uvijek kulturan i fin i bit ćeš pravi "Huljsov" sin... Šalu na stranu, cake zaista nema jer mi stvaramo svoju bazu učitelja i želimo ih gledati kao dio naše skijaške obitelji. Sigurno je da češ moći kao i naši povjerenici kupovati opremu po posebnim cijenama kakve nema nitko i vjerujemo da češ uživati kao dio HULJS-a. A planovi dogodine su jako veliki i želimo da ti postaneš dio njih. Naravno ovo se odnosi na muške i ženske učitelje.

ŠTO MI KAO HULJS TRAŽIMO:

Učitelje-ice za rad na Sljemenu prvenstveno vikendom od 07.01.2021. do kraja sezone.

Za period od 07.-17.01.2020. učitelji su potrebni svaki dan

Učitelj mora imati aktivnu licencu za 2021. godinu i podmirene sve troškove prema HZUTS-u

 

Planirane su vikend škole i škole na noćnom skijanju, ovisno o dogovoru s učiteljima.

ŠTO MI KAO HULJS NUDIMO:

  • Kvalitnu dnevnicu (3 sata ),

  • Ručak osiguran

  • Cjelodnevna ski karta

  • Karta za žičaru ili prijevoz

Privatni sati ako ih učitelj dogovori su njegovi, ostalo po dogovoru.

 

Javiti se mogu svi rangovi učitelja( IVSI, ISIA) i pripravnici (satnica po dogovoru za pripravnike).

 

Životopis sa svojim iskustvom poslati na skihuljs@gmail.com

PARTNERI

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana