Ski izlet
Sexten & 3 Zinnen dolomiti 30.11.2019.!

HVALA TI BOŽE, LJETO JE GOTOVO! STIŽE NAŠE GODIŠNJE DOBA!!!

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite za 50 kn za cijelu sezonu i koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.

Gdje se ide?
U prekrasne Talijanske dolomite, Sexten & 3 Zinnen dolomiti dugogodišnju bazu hrvatskih učitelja skijanja (HZUTS).  Parkiramo se u Vierschach Helm, prije San Candida!

 

Polazak iz Zagreba, Rijeke i Pazina, Varaždina i Čakovca

Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience shopu u Matuljima i naravno Lera Sport Rovinju.

Kotizacija za prijevoz je 250 Kn iz Zagreba, Rijeke i Pazina, 300 kn Varaždina (minibus)

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Skipass je 37 eura za odrasle, 26 eura za djecu (2003-mlađe) i 33 eura za seniore (1954 - starije2). To dakako skupljamo u busu(budite točni). Naravno na kraju skijanja će biti okrijepa i klopa kod buseva po dobrom starom običaju!

Jednodnevna škola skijanja - od početnika do iskusnog skijaša koji treba popraviti tehniku

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem

Go Pro kamere koriste naši učitelji kako bi vas na kraju snimili, te vam po povratku sa skijanja poslali snimku kako bi mogli pratiti svoj rad i daljnji napredak. 

Cijena škole skijanja je 375kn po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja s u grupi do maksimalno 6 ljudi. 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Euroherc osiguranje:  Denis.gamilec@euroherc.hr

Polazak Zagreb, Varaždin i Čakovec

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 301119
Opis plaćanja: Sexten i grad polaska - Ime i prezime


Polazak Rijeka i Pazin


Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 271019
Opis plaćanja: Sexten i grad polaska - Ime i prezime


Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO ODMAH!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana