HULJS SKI IZLET
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u

press to zoom
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u

press to zoom
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u

press to zoom
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u
Vidimo se u Sextenu na 6. HSF-u

press to zoom
1/17
6. HRVATSKI SKI I SNOWBOARD FESTIVAL 29.01.2022. U SEXTENU!

POSTANI ČLAN HULJS-A, UŽIVAJ U SUPER SKI IZLETIMA I BROJNIM POPUSTIMA I !

Kako bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član, ako još niste, vrijeme je da se učlanite OVDJE. Članarina za cijelu sezonu iznosi 50 kn i vrijedi do 1.9.2022.

Postojeći članovi ne moraju ispunjavati ponovno prijavnicu, samo uplatiti članarinu


Gdje se ide?
U prekrasne Talijanske dolomite, Sexten & 3 Zinnen dolomiti dugogodišnju bazu hrvatskih učitelja skijanja (HZUTS).  110 km skijaških staza  potpunog užitka na stazama talijanskih dolomita ovogodišnja su pozornica 6. HRVATSKOG SKI I SNOWBOARD FESTIVALA.

Kako to uvijek biva dio Hrvatskog ski festivala su nezaboravna utrka sa super nagradama, veliki test skija Rossignol i Fischer te svima poznati HSF apres ski party koji počinje već u 15:00 sati na dnu gondole Helm na čelu s DJ Duix-om. 

POSEBNA NAPOMENA: Busevi kućama kreću između 18:00 i 18:30. Sigurno neće krenuti prije i imajte to na umu jer je cilj da se svi dobro zabavimo! Povratak se očekuje oko 23 sata na polazišne stanice

Ako niste bili na Hrvatskom ski festivalu u ovom videu ispod moći ćete vidjeti kako to izgleda, pa je na vama da razmislite dali će te nam se pridružiti. Mi vjerujemo da velika većina hoće

GARANTIRANI POLAZAK iz: Zagreba, Siska, Karlovca i Jastrebarskog, Zaboka i Krapine, Rijeke, te Varaždina i Čakovca

Kotizacija za prijevoz je 250 Kn iz Zagreba, Karlovca i Jastrebarskog

Skipass je 46 eura za odrasle, 31 eura za djecu (27.11.2005-27.11.2013) i 38 eura za seniore (1954 - starije). To dakako skupljamo u busu(budite točni). Za djecu rođenu 2014. i mlađe uz roditelje je besplatan skipass.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

 

UVJETI ZA POLAZAK NA IZLET:

Potrebna je EU digitalna Covid potvrda na temelju cijepljenje ili preboljenja unutar 6 mjeseci koja će biti skenirana prilikom ulaska u autobus:

- potvrde o cijepljenju ili 
- potvrde preboljenju bolesti COVID-19.

Dodatno: Potrebno je napraviti antigenski test manje od 24 sata prije puta bez obzira na broj doza cjepiva koja ste eventualno primili

NAPOMENA: Ukoliko vam EU digitalna potvrda neće biti valjana (označena zelena prilikom skeniranja, HULJS ne snosi troškove ne odlaska na putovanja i iste ne vraća)

Informacije o vremenu i mjestu polaska, te svim bitnim detaljima šaljemo Vam par dana prije puta na vaš email!

Torbe za SKIJE(boardove) i PANCERICE (buce) su OBAVEZNE! U razni ski dućanima ih možete kupiti torbu za skije od 75 kn/komad i torbu za pancerice od 60 kn/komad, a na taj način čuvate, svoju i tuđu opremu te naše buseve! 

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

REZERVIRAJ ODMAH JER KAPACITETI SU OGRANIČENI!

Hvala Vam, prijava je uspješno napravljena. Dobiti će te povratni mail u najkraćem roku za uplatu

JEDNODNEVNA ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDANJA

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Jednodnevna škola skijanja idealna je za popravljanje skijaške tehnike ujutro s učiteljem i popodnevnim vježbanjem naučenog. 

Cijena škole skijanja i snowboardanja je 375 kn (50 eura) po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja u grupi do maksimalno 8 ljudi. Za snowboard se mora skupiti minimalno 3 ljudi, u suprotnom postoji mogućnost korekcije cijene.

1/8

Hvala Vam, prijava je uspješno napravljena.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Allianz osiguranju:

AZ MAČAK | Pavla Lončara 61a | 10290 Zaprešić, Hrvatska  

Mobitel +385 098 953 9048  | nikolina.macak@allianz-hrvatska.hr 

Polazak Zagreb, Zabok i Krapina, Varaždin i Čakovec

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 99, poziv na broj: 29012022
Opis plaćanja: HSF (GRAD iz kojeg krećete) - Vaše ime i prezime

Polazak Rijeka te Karlovac i Jastrebarsko

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 99, poziv na broj: 29012022

Opis plaćanja: HSF (GRAD iz kojeg krećete) - Vaše ime i prezime

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...