Ski izlet
Schladming i Flachau 07.-08.03.2020.

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlaniteu za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.


Schladming i Flachau perjanice SKI Amade sustava skijaških staza, 220 km staza i Vrhunski  4**** Superior Holiday Inn Hotel i uvijek spremna HULJS ekipa za zabavu na brdu!

Spavanje je organizirano u našoj bazi u centru Villacha gdje smo osigurali vrhunski hotel Superior 4**** Holiday Inn Hotel. Navečer Vas očekuje večera, a ujutro bogati buffet doručak s pogledom na rijeku Dravu kako bi bili spremni za izazove drugi dan.

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba i Rijeke

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti ili nekog drugog razloga niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku i Hotelu. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

POSEBNA POGODNOST: Za sve naše članove osigurali smo 2 sata gratis uživanja u KÄRNTEN THERME WARMBAD-VILLACH u subotu od 20:00 do 22:00.

Donosimo vam jedan dio fotografija cjelokupnog termalnog kompleksa. 

Kotizacija iznosi je 1000 kn iz Zagreba

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje u 4**** Holiday Inn Hotel ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s s polupnasionom) prijevoz od mjesta polaska (Zg, Ri) do Schladming - Flachau te povratak kući)

 

Što još treba doplatiti?
Skipass i boravišna pristojba za oba dana je 108 eura

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Croatia osiguranje: 
Zeljko.Coch@crosig.hr

Polazak Zagreb i Rijeka

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 0708032020
Opis plaćanja: Schladming i Flachau - Ime i prezime

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

VIKEND ŠKOLA SKIJANJA

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Vikend škola skijanja idealna je za spojiti dva dana učenja i uskijavanja te svladavanje tehnike. 

Cijena škole skijanja je 900 kn (120 eura) po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja oba dana u grupi do maksimalno 8 ljudi. 

1/1
Podaci za uplatu

Polazak: Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 99, poziv na broj:0708032020
Opis plaćanja: Schladming i Flachau- Ime i prezime

Vidimo se na brdu i uživamo ne bijelim padinama

Sljedeći izleti
Please reload

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana