1/7
Ski izlet
HULJS otvorenje sezone u Katschbergu

HVALA TI BOŽE, LJETO JE GOTOVO! STIŽE NAŠE GODIŠNJE DOBA!!!

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.
 

Najbolje  skijaško snowboardersko otvorenje događa se 14.12.2019. u Katschbergu pod okriljem HULJS-a. 70 km širokih i prostranih staza Katschberga te najpoznatiji skijaški autoput A1 dovoljna je pozivnica da što prije rezervirate svoje mjesto u autobusima!

 

Veliki skijaški test Volkl skija by MAH Sport - najnoviji modeli 2019/20

Gdje se ide?


U mjesto širokih skijaških staza, s najpoznatijim austrijskim autoputom A1, u predivni Katschberg. Krasi kvalitetna infrastruktura, te najnovija grijana gondola za 8 skijaša koja ove sezone se gradi s novom zgradom, te će naravno biti gotova do početka skijaške sezone

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba, Krapine, Sv. Križ Začretja i Zaboka, Varaždina i Koprivnice, Karlovca i Jastrebarskog.

Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience shopu u Matuljima i naravno Lera Sport Rovinju.


Kotizacija za prijevoz je 210 Kn

Skipass je 36 eura za odrasle, 28 eura za mladež (2001-2004) i 18 eura za djecu(2005-2013). To dakako skupljamo u busu(budite točni). Naravno na kraju će biti tople okrijepe, hrenovki i kobasica u kombinaciji s muzikom i druženjem po našem dobrom običaju običaju!

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Jednodnevna škola skijanja - od početnika do iskusnog skijaša koji treba popraviti tehniku

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem

GoPro kamere koriste naši učitelji kako bi vas na kraju snimili, te vam po povratku sa skijanja poslali snimku kako bi mogli pratiti svoj rad i daljnji napredak. 

Cijena škole skijanja je 375kn po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja s u grupi do maksimalno 6 ljudi. 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Euroherc osiguranje: Denis.gamilec@euroherc.hr

Polazak Zagreb, Zagorje, Varaždin i Koprivnica

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 141219
Opis plaćanja: Katschberg grad polaska - Ime i prezime

Polazak Karlovac i Jastrebarsko


Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 141219
Opis plaćanja: Katschberg grad polaska - Ime i prezime

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH, JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana