Obertauern i Nassfeld - Vikend zatvaranje sezone 06.-07.04.

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

Please reload

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

VIKEND ZATVARANJE SEZONE sa stilom odlučili smo spojiti Obertauern & Nassfeld, te omogućiti završno skijanje na 210 km skijaških staza. Znamo da snijega sigurno neće faliti kako u Obertauernu tako i Nassfeldu, uz pregršt sunčanih sati po kojem su oba skijališta poznata. Dakako vrhunska skijaška infrastruktura, brze žice i uređene staze samo će doprinijeti oproštaju sezone!

Uz sve gore navedeno posebnost ovog ski vikenda da spavamo u Tröpolachu, 20 metara od gondole Millenium Express u Nassfeldu u Hotelu Franz Ferdinand Resortu gdje nas po dolasku čeka buffet večera i jutarnji buffet doručak za nove izazove toga dana. 

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se učlanite za 50 kn ili produžite svoje članstvo 30 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja morate biti naš član. 
 

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba i Rijeke


Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience shopu u Matuljima i naravno Lera Sport Rovinju.

Kotizacija iznosi je 900 kn za Franz Ferdinand Mountain Resorts

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje s polupansionom u Franz Ferdinand restortu, prijevoz od mjesta polaska do Obertauern - Nassfeld - te povratak kući, korištenje sauna u Hotelu!!!

 

Skipass je 29 eura za odrasle i 15 eura za djecu (2004-2012.). Skipass u Nassfeldu iznosi 38 eura za odrasle, 32 eura za madež i  19 eura za djecu. To dakako skupljamo u busu(budite točni).

 

Znači ukupno za skipass trebate pripremiti 67 eura za odrasle, 61 eura za mladež i 34 eura za djecu.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Vikend osiguranje Croatia osiguranja (premija 30 000,00 eura) - 50 kn za odrasle i 25 kn za djecu!

Ako dobro razmislite 50 kn je ništa naspram ne daj Bože računa od 3 000 eura za helikopter i slično. Zato se osigurajte u svakom slučaju, bolje spriječiti a ne liječiti!

 

Kotizacija i osiguranje se uplaćuje na žiro račun udruge otvoren u Zagrebačkoj banci d.d. s opisom plaćanja OSIGURANJE

Polazak Zagreb i Rijeka

Primatelj: Hrvatska udruga ljubitelja skijanja

IBAN: HR2623600001102597835 - ZAGREBAČKA BANKA D.D.

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 0607042019

Opis plaćanja: Obertauern i Nassfeld (+ osiguranje ako ga ima)- Ime i prezime

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana