Ski izlet
Podaci za uplatu

Polazak: Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj:252601

Opis plaćanja: SKI vikend Nassfled   - Ime i prezime

SuperSKI vikend i dan žena u Nassfeldu 07.-08.03.2020.

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.

 

SuperSKI vikend u Nassfeldu savršena je kombinacija za sve koji vole uživati u skijanju i opuštanju u toplicama nakon istog.  Također to je ujedno i prekrasan poklon svakoj ženi od strane voljenog muškarca da ga provedu na najdražim padinama.

Dva skijaška dana u jednom od najbojih ako ne i najboljem skijalištu Kartnen regije. 110 km skijaških staza za čisti užitak i uživanciju. Kao što mnogi znaju Nassfeld je drugi HULJS-ov dom i najhrvatskije skijalište uopće, ovdje će te se na svakom koraku osjećati kao kod kuće!

Spavanje je organizirano u našoj bazi u centru Villacha gdje smo osigurali za Vas 4****+ Superior Hotel Holiday Inn. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak s pogledom na rijeku Dravu kako bi bili spremni za izazove drugi dan.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

POSEBNA POGODNOST: Za sve naše članove osigurali smo 2 sata gratis uživanja u KÄRNTEN THERME WARMBAD-VILLACH u subotu od 18:00 do 22:00.

Donosimo vam jedan dio fotografija cjelokupnog termalnog kompleksa. 

POLAZAK: Zagreba

Kotizacija iznosi 850 kn

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje s doručkom u Superior 4****+ Hotel Holiday Inn ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od mjesta polaska Nassfeld - Villach - Nassfled. te povratak kući.

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle u Nassfeldu iznosi 81 eura, mladež je 64 eura, za djecu 42 eura.  To dakako skupljamo u busu(budite točni).

Informacije o vremenu i mjestu polaska, te svim bitnim detaljima šaljemo Vam 3 dana prije puta na vaš email!

Torbe za SKIJE(boardove) i PANCERICE (buce) su OBAVEZNE! U Decathlonu ih možete kupiti torbu za skije od 75 kn/komad i torbu za pancerice od 60 kn/komad, a na taj način čuvate, svoju i tuđu opremu te naše buseve! KLIKOM na SKIJE ili PANCERICE vodi vas direktno na web od Decathlona!

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

VIKEND ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDANJA

Škola skijanja i snowboardanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše snowboardere. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja i snowboardanja kako bi vam učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Vikend škola skijanja i snowboardanja idealna je za spojiti dva dana učenja i uskijavanja te svladavanje tehnike. 

Cijena škole skijanja i snowboardanja je 120 eura po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja oba dana u grupi do maksimalno 6 ljudi. 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Croatia osiguranje:

zeljko.coch@crosig.hr

Polazak: Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750

Model plaćanja: 00, poziv na broj:0708032020

Opis plaćanja: SuperSKI vikend Nassfled   - Ime i prezime

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana