Ski izlet

1/3
Kronplatz - 07.03.2020. jednodnevni izlet

POSTANI ČLAN HULJS-A, UŽIVAJ U SUPER SKI IZLETIMA I BROJNIM POPUSTIMA I !


Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite ili produžite članstvo za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.
 

Kronplatz najmodernije skijalište Europe, za nas  jedan i jedini CROplatz! 110 km najuređenijih skijaških staza čeka samo na Vas, a staze Piculin, Erta, Herneg i Silvester čekaju one najspremnije za okršaj na stazi! Za sve početnike tu je vrh i plato Kronplatza s prekrasnim plavim stazama. Popodne je dakako u K1 HULJS CRO Apres ski party!

 

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba, Karlovca i Jaske, Varaždina i Koprivnice, Zaboka i Krapine, Rijeke i Pazina!


Kotizacija za prijevoz je 250 Kn


Cijena skipassa za odrasle je 55 eura​ i 38 eura za djecu

Informacije o vremenu i mjestu polaska, te svim bitnim detaljima šaljemo Vam par dana prije puta na vaš email!

Torbe za SKIJE(boardove) i PANCERICE (buce) su OBAVEZNE! U razni ski dućanima ih možete kupiti torbu za skije od 75 kn/komad i torbu za pancerice od 60 kn/komad, a na taj način čuvate, svoju i tuđu opremu te naše buseve! 

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

REZERVIRAJ ODMAH JER KAPACITETI SU OGRANIČENI!

JEDNODNEVNA ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDANJA

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Jednodnevna škola skijanja idealna je za popravljanje skijaške tehnike ujutro s učiteljem i popodnevnim vježbanjem naučenog. 

Cijena škole skijanja i snowboardanja je 375 kn (50 eura) po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja u grupi do maksimalno 8 ljudi. Za snowboard se mora skupiti minimalno 3 ljudi, u suprotnom postoji mogućnost korekcije cijene.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Croatia osiguranje:

zeljko.coch@crosig.hr

Polazak Zagreb, Zagorje, Varaždin i Koprivnica

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 07032020
Opis plaćanja: Kronplatz (mjesto polaska) - Ime i prezime

Polazak Rijeka i Pazin, Karlovac i Jaska

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 07032020

Opis plaćanja: Kronplatz (mjesto polaska) - Ime i prezime

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana