Ski izlet
Podaci za uplatu

Polazak Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 1415122019
Opis plaćanja: KraljevSKI vikend - Ime i prezime

KraljevSKI vikend u Bad Keinkirccheimu, Katschberg i Gerlitzenu 04.-06.01.2020.

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlaniteu za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.
 

U suradnji sa skiportal.hr donosimo Vam najbolje siječanjsko 3-dnevno skijanje za sve Vas koji ne prisustvujete "Hrvatskom skijaškom tjednu" a želite uživati na skijaškim stazama

Tri vrhunska skijališta u Kärnten regiji Bad KleinkirchheimKatschberg i Gerlitzen koji zajedno čine 230 km staza, wellness s bazenom za večernje opuštanje nakon oba dana, vrhunski 4**** Hotel Bellevue na obali Millstätter See jezera čeka samo na nas.

Prvi dan rezervirali smo za Bad Kleinkirchheim najboljem spoju skijaških staza i termi po kojem je Bad K. nadaleko poznat. Da nebi sve ostalo na termalnim izvorima 100 km skijaških staza čeka na vas, među njima najpoznatija World Cup Franz Klammer inače za žene u disciplini Super G dovoljna je pozivnica da što prije rezervirate svoje mjesto u autobusima! 

Drugi dan svima nam dragi i predivni Katschberg, mjesto širokih skijaških staza s najpoznatijim austrijskim autoputom A1; 7 km dugom stazom. Krasi ga kvalitetna infrastruktura, te najnovija grijana gondola za 8 skijaša s novom zgradom.

Treći dan jedno i zadnji ovog Kraljevskog vikenda rezervirali smo za Gerlitzen. 50 km skijaških staza na koje ćemo se spuštati s vrha na sve 4 strane svijeta, 7 km duga staza i blizina  hotelu oduševiti će svakog skijaša. 

Spavanje je organizirano u Hotelu Bellevue **** s polupansionom i dva noćenja, te bazenom i wellnessom za sve članove. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak te navečer buffet večera nakon skijanja s pogledom na jezero Millstätter See.

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.
 

Kotizacija iznosi je 1300 kn

Što kotizacija uključuje?

 

2 polupasiona & Wellness s bazenom u Hotelu Bellevue 4**** ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom i večerom) prijevoz od mjesta polaska do Bad K. - Katschberg - Gerlitzen te povratak kući.

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle je 105 eura za odrasle, 60 eura za djecu (rođ 2005.-2013.). To dakako skupljamo u busu(budite točni). 

 

Naravno u subotu vas poslije skijanja očekuje puno kuhanog vina, čaja i kobasica po dobrom starom običaju i zabava uz naše HULJS tamburaše! 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Euroherc osiguranje: Denis.gamilec@euroherc.hr

Polazak Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 1415122019
Opis plaćanja: KraljevSKI vikend - Ime i prezime

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: HIT Turizam d.o.o., ID: HR-B-01-080672743
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana