top of page
HULJS VIKEND IZLETI
05.-07.01.2024. - KRALJEVSKI VIKEND U FLACHAU, FLACHAUWINKL I ZAUCHNESEE

POSTANI ČLAN HULJS-A, UŽIVAJ U SUPER SKI IZLETIMA I BROJNIM POPUSTIMA!

Kako bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član, ako još niste, vrijeme je da se učlanite OVDJE. Članarina za cijelu sezonu iznosi 10 eura i vrijedi do 1.9.2024.

Postojeći članovi ne moraju ispunjavati ponovno prijavnicu, samo uplatiti članarinu!

Prvo skijanje u novoj godini tradicionalno je povezano za blagdanom Tri Kralja pa se samim time i zove KraljevSKI vikend, a destinacija je zaista kraljevska. Ovog puta naša destinacija je najbolji skijaški sustav u našoj blizini SKI AMADE koji čine preko 500 kilometara skijaških staza. Dom Hermana Maiera Flachau Snow Space povezan sa Flachauwinklom i Zauchneseeom čine 200 km skijaških staza i donosi skijaški raj za svakog tko sebe smatra skijaškim znalcem, a za sve oni koji su rekreativci predstavlja jednu novu dimenziju skijanja u odnosu na Sloveniju ili regiju Koruška u Austriji.

HULJS ŠKOLA SKIJANJA je tu za sve koji nisu stali na skije ili žele unaprijediti svoju tehniku.

 • škola skijanja 3 dana po 3 sata (09:15 - 12:15)

 • licencirani instruktori HZUTS-a s međunarodnim dozvolama

 • Cijena škole skijanja: 160 eura po osobi

 • Prijava za školu skijanja

POLASCI: ZAGREB, RIJEKA AKO BUDE INTERESA

Vrijeme polaska:

Zagreb - 03:00 - Parking porezne uprave u Sopotu (Turinina 2, osvjetljen i besplatni parking)

Rijeka - 03:30 - Vrata Jadrana Sjever MC

Završno pismo dobivate 7 dana prije putovanja

Petak 05.01.2024. - Prvog skijaškog dana dolazimo na skijališta oko 08:00 na parking kod žičare Space Jet 1. Cjelodnevno skijanje i uživanje završava u 16:30 nakon čega slijedi polazak prema Hotelu. Polazak prema Hotelu u subotu očekuje se oko 17:15 sati nakon čega imate slobodnu večer.

Subota 06.01.2024. - Polazak prema skijalištu u 08:00, dolazak na skijalište 08:45-09:00. Cjelodnevno skijanje i uživanje, preporuka je otići prema Wagrainu i Alpendorfu prvog i drugog skijaškog dana

 

Nedjelja 07.01.2024.. - Polazak prema Flachauwinklu i Zauchnesee je ujutro u 07:45, skijanje do 16:00 i polazak prema kućama oko 16:30

 

CIJENA IZLETA

 • Zagreb - 260 eura

 • Rijeka - 300 eura (kombi/minibus)

Što je uključeno u cijenu?

 • Prijevoz s vaše lokacije do skijališta te povratak u Hrvatsku

 • 2 noćenje u Hotel 4**** s doručkom u Salzburgu

 • Sauna unutar Hotela

 • Popust na skijaške karte 20%

 • GENERALI policu putnog zdrastvenog osiguranja i osiguranja od treće osobe

  • (cijena se ne umanjuje ukoliko imate vlastito osiguranje)

 • NAPOMENA: Večera nije uključena u cijenu jer velika većina hotela u Salzburgu nema mogućnost večere a i cijena same večere iznosi oko 35 Eura po osobi i po večeri što je po našem mišljenju previše u odnosu što se može pojesti u centru, zato smo svima dali mogućnost da odaberu način kako će provesti večer.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u GENERALI osiguranju.

​​

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle je  183 eura (redovna cijena 220 eura) eura za odrasle, 138 eura za juniore (2005.-2007.) i 93 eura za djecu (2008-2017.) i boravišnu pristojbu koja se također skuplja u busu i zavisi od grada do grada (1,5 - 3 eura)

To dakako skupljamo u busu(budite točni). 

Podaci za uplatu sa svih mjesta polazaka: 

Primatelj: HULJS SKI

IBAN: HR7223600001103023904

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 1819022023
Opis plaćanja: Članarina KraljevSKI + grad polaska - Ime i prezime

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

PRIJAVA NA IZLET:

ŠKOLA SKIJANJA

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Trodnevna škola skijanja idealna je za spojiti tri dana učenja i uskijavanja te svladavanje tehnike. 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: HIT Turizam d.o.o., ID: HR-B-01-080672743
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

HULJS SKI PRIJATELJI

rvroadcargo.jpg
vodolim.png
ros.jpg
metal beneton.png
estetia dent.jpeg
Molnar-travel.png
utilitas-logo copy.png
vlades.jpg
palma logo_edited.jpg
LogoKOS-T-15-11.png
Skiportal_logo.png
Ljekarne-dogan.png
Škola skijanja
bottom of page