Sedmodnevno skijanje
Les Sybelles - Knockout Festival

HVALA TI BOŽE, LJETO JE GOTOVO! STIŽE NAŠE GODIŠNJE DOBA!!!

Skijanje Francuska, Les Sybelles 8 dana 04.01.-11.01.2020. GARANTIRANO

Prvi i jedini hrvatski glazbeno – skijaški festival se ove godine vraća u Francusku, na skijalište Les Sybelles. To je ujedno i najveće grupno party skijanje na koje svake godine putuje 2000 mladih iz cijele Hrvatske. Spoj koncerata, skijanja, zabave i snježnih radosti je ono što vas čeka ukoliko se odlučite putovati s nama na nezaboravnu snježnu avanturu.

Grad polaska: Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Pula, Zadar, Šibenik, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Cres, Krk, Požega, Varaždin, Bjelovar, Velika Gorica, Karlovac

Les Sybelles prekrasno je skijalište koje objedinjuje 6 sela i 300 km skijaških staza što ga stavlja na poziciju trećeg najvećeg skijališta u Francuskoj zajedno s Espace Killy skijalište koje spaja Tignes i Val d'Isere.

Skijalište je u potpunosti spojeno 2003. godine na Božić. Nudi se za svakog ponešto, za rekreativce, početnike, experte, snowboardere, skijaše željne vratolomija... Snijeg je osiguran, jer ukoliko ga nema dovoljno 584 uređaja za izradu snijega pobrinuti će se da 100% pokrivenost skijališta sa snijegom te 24 stroja za poravnjanje snijega i uređivanje skijaških staza. 

Broj ski staza: 107, Zelene: 22 | Plave: 50 | Crvene: 29 | Crne: 7  
Nadmorska visina skijališta: od 1.500 m – 2.620 m
Snow park, 2 boardercross staze i klizalište

LINEUP KONCERATA

HLADNO PIVO

VOJKO V

KRANKŠVESTER

CONNECT

2790 kn - Mastercard JESENSKA CIJENA*

– prijevoz turističkim autobusom
– 7 noćenja u apartmanima
– 6-dnevna skijaška karta
– pratnju vodiča
– animaciju i organizaciju putovanja
– uvijek spreman HULJS & Collegium STAFF

                   Nemojte čekati zadnji trenutak, već DANAS nam pošaljite UPIT!

SMJEŠTAJ:

 • Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons - 150 m od ski staza

 • Residence Odalys L’Orée des Pistes - 10 m od skijaških staza

 • Residence Odalys Les Bergers - 150 m od ski staza

 • Residence Madame Vacances Les Fermes de St. Sorlin - 150 m od ski staza

OBAVEZNA DOPLATA UZ PRIJAVU:

 • * troškovi prijave – 75 KN/osobi
  DOPLATE PO ŽELJI:

 • zdravstveno osiguranje u inozemstvu – 140 KN/osobi
  osiguranje od rizika (putnikovog) otkaza putovanja – 80 KN/osobi (Napomena: osiguranje se uplaćuje prilikom rezervacije, nije ga moguće ugovoriti naknadno niti manje od 14 dana uoči početka putovanja)
  prazan ležaj u apartmanu – 750KN/ležaju
  paket 6 organiziranih večera – 790KN/osobi
  festivalska narukvica koja vrijedi za sve cijeli festivalski program (dnevne i noćne zabave) – cijena će biti objavljena naknadno (cca. 40-50€/osobi)

 

​OBAVEZNE DOPLATE NA DESTINACIJI:

 • turistička taksa >> 14€/osobi
  povratni depozit za ski pass >> 5€/osobi
  povratna kaucija za apartmane* >> 50€/osobi
  Napomena: kaucija se u potpunosti vraća gostima apartmana ukoliko je apartman čist i neoštećen po završetku boravka.

Gradovi polaska

Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Pula, Zadar, Šibenik, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Cres,

Krk, Požega, Varaždin, Bjelovar, Velika Gorica, Karlovac

 

Smještaj

Residence Odalys L’Orée des Pistes je izgrađen u tradicionalnom stilu alpske brvnare, a nalazi se samo 10 metara od glavnih skijaških staza i 1000 metara od centra skijaškog središta s trgovinama i drugim uslugama.

Apartmani različitih veličina opremljeni su kuhinjom (mikrovalna pećnica sa roštiljnom funkcijom, perilica suđa), kupaonicom (tuš ili kada), odvojenim WC-om (većina apartmana), TV-om, beslpatnim bežičnim internetom na recepciji, a većina apartmana ima i balkon.

VAŽNE INFORMACIJE


- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
- završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
- fakultativnu ponudu plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
- Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
- dozvoljeno je uzeti po osobi: jednu putnu torbu / 1 x skije i pancerice ili 1 x board + buce / osobnu prtljagu koja ide s Vama u bus. Višak prtljage zbog ograničenog prtljažnog prostora u busu nećemo moći primiti
- apartmani u Francuskoj odgovaraju lokalnoj kategorizaciji te su kreveti prilično uski i mali. Predlažemo vam napraviti menu za sedam dana te ponijeti samo određene namirnice kao npr. ne kilu brašna već manje ili malo soli. Hrana u Francuskoj je prilično skupa.
- nemojte zaboraviti ponijeti ručnike i posteljinu, ukoliko niste uplatili posteljinu
- ne krećite na put bez putnog osiguranja

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:


Za državljane RH viza za Francusku i zemlje kroz koje se putuje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 28 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
· gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
· kreditne kartice: jednokratno i obročno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Collegium d.o.o. . ID kod: HR-AB-01-080597984
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Please reload

Sljedeći izleti
Partneri

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana