Škola skijanja i snowboardanja

press to zoom
HULJS Flachau-6143
HULJS Flachau-6143

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/24
HULJS škola skijanja i snowboardanja

U HULJS školi skijanja i snowboardanja veliku pažnju pridajemo kako poduci skijanja bez obzira na godine, dijete ili odrasli. Skijanje i snowboardanja je takav sport koji ne poznaje ograničenja u dobi. Želite li unaprijediti svoje znanje i tehniku ili tek započeti svoju avanturu na snijegu ne obazirite se na godine. Nikad nije kasno, jedine prepreke mogu biti u glavi ako se bojite padina ili slično, ali i za to imamo rješenje.

Vježbe i metode prilagođene su ponaosob svakom polazniku, puno demonstracije, asistencije te veliki broj ponavljanja preduvijeti su kojim se vodimo naročito pri individualnoj poduci u HULJS školi skijanja i snowboardanja.

 

Individualni sati škole skijanja i snowboardanja daju zavidne rezultate već nakon svega par odrađenih sati s obzirom da se poduka individualno prilagođava svakom polazniku i pojačava sukladnom mogućnostima svakog polaznika. Bez obzira radi li se o djetetu ili odrasloj osobi, početniku ili naprednom skijašu, rezultati će biti vidljivi i nakon samo par sati provedenih sa našim licenciranim učiteljima, a predanim radom te primjenom najnovijih metoda poduke uvelike pridonose vašem brzom napredovanju a samim tim i zadovoljstvu na snijegu.

Bez obzira koju razinu znanja budete dostigli budite sigurni da svježi planinski zrak u kombinaciji sa snježnom bjelinom i pozitivnom energijom učitelja HULJS škole skijanja i snowboadanja jamči da ćete se kući vraćati sa osmjehom na licu.

HULJS SKI ove skijaške sezone organizira školu skijanja i snowboardanja na svojim izletima u Austriji i Italiji, za vrijeme hrvatskih praznika 02.-15.01.2022. u Nassfeldu te na Skijalištu Sljeme i Platak za vrijeme noćnog skijanja i vikend skijanja.

Robi Arnautović

Voditelj HULJS škole skijanja

Please reload

U HULJS školi skijanja i snowboardanja veliku pažnju posvećujemo grupama, pravilnoj raspodjeli osoba po znanju skijanja i dobi.

 

Smatramo da naša najveća prednost je što težimo kvaliteti, i samim time što su grupe u pravilu čine 5-6 osoba s maksimalnim brojem od 8 osoba možemo zaista napredovati u toku već jednog dana u školi skijanja, a nakon vikend škole skijanja i snowboardanja napredak je evidentan, možda čak i dovoljan za samostalno skijanje.