Škola skijanja
Please reload

Najnovije vijesti
HULJS škola skijanja

U HULJS školi skijanja veliku pažnju pridajemo kako poduci skijanja bez obzira na godine, dijete ili odrasli. Skijanje je takav sport koji ne poznaje ograničenja u dobi. Želite li unaprijediti svoje skijaško znanje i tehniku ili tek započeti svoju skijašku avanturu ne obazirite se na godine. Nikad nije kasno, jedine prepreke mogu biti u glavi ako se bojite padina ili slično, ali i za to imamo rješenje.

Skijaške vježbe i medote prilagođene su ponaosob svakom polazniku, puno demonstracije, asistencije te veliki broj ponavljanja preduvijeti su kojim se vodimo naročito pri individualnoj poduci u HULJS školi skijanja.

 

Individualni sati škole skijanja daju zavidne rezultate već nakon svega par odrađenih sati s obzirom da se poduka individualno prilagođava svakom polazniku i pojačava sukladnom mogućnostima svakog polaznika. Bez obzira radi li se o djetetu ili odrasloj osobi, početniku ili naprednom skijašu, rezultati će biti vidljivi i nakon samo par sati provedenih sa našim licenciranim učiteljima skijanja, a predanim radom te primjenom najnovijih metoda poduke uvelike pridonose vašem brzom napredovanju a samim tim i zadovoljstvu na skijama.

Bez obzira koju razinu skijaškog znanja budete dostigli budite sigurni da svježi planinski zrak u kombinaciji sa snježnom bjelinom i pozitivnom energijom učitelja HULJS škole skijanja jamči da ćete se kući vraćati sa osmjehom na licu.

HULJS ove skijaške sezone organizira školu skijanja na svojim izletima u Austriji i Italiji, te na Skijalištu Sljeme za vrijeme noćnog skijanja i vikend skijanja u suradnji sa SKI2GO školom skijanja

Robert Arnautović

Voditelj HULJS škole skijanja

Please reload

Damir Gobec

Demonstrator

Please reload

Tina Milunović

Učiteljica skijanja

Please reload

Početnička grupa

Napredna grupa

U HULJS školi skijanja veliku pažnju skijaškim grupama, pravilnoj raspodjeli osoba po znanju skijanja i dobi. Smatramo da naša najveća prednost je što težimo kvaliteti, i samim time što su grupe u pravilu čine 5-6 osoba s maksimalnim brojem od 8 osoba možemo zaista napredovati u toku već jednog dana u školi skijanja, a nakon vikend škole skijanja napredak je evidentan, možda čak i dovoljan za samostalno skijanje. 

Cijena HULJS škole skijanja na izletima u Austriji i Italiji:

Jednodnevna (od 9:30 do 12:30) - 375 kn

Vikend škola skijanja  (9:30 do 12:30 oba dana) - 900 kn*

*Vikend škola skijanja je skuplja zbog osiguravanja smještaja učitelja skijanja

Prijava u školu skijanja:

Please reload

Sljedeći izeti
Partneri

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana