top of page
HULJS NAUTIKA
HULS PRVOMAJSKO JEDRENJA 28.04.-01.05.2023.

HULJS NAUTIKA nova je priča koja će nas povezati u proljeće i jesen kao uvod u početak skijaške sezone i na kraju sretan završetak skijaške sezone. Dakako svi ljubitelji hedonizma, nautike i uživanja u našoj obali su dobrodošli neovino dali skijaju ili ne. 

Proljetni HULJS plov biti će održan u periodu 28.04.-01.05.2023. godine i zato kreni u morsku pustolovinu sa svojom ekipom jer te čeka odlična zabava i nezaboravne ljepote dalmatinskoga otočja uz kupanje na najljepšem moru na svijetu.
 
Na našem 4. plovu priliku je dobio zadarski arhipelag gdje ćemo posjetiti Dugi otok, Ugljan, Veli Iž, Vrgadu i uživati u čarima kupanja za vrijeme kasnog proljeća, obići prekrasne vale i još puno toga... Zato pridruži nam se i uživaj u čarima jedrenja s nama!

Uz profesionalnoga skipera imat ćete priliku naučiti vještine jedrenja, a ploveći na jadranskim valovima iskusit ćete jednaku količinu uzbuđenja i opuštenosti. Grijani proljetnim suncem te okruženi nepreglednim plavetnilom Jadranskoga mora zaboravit ćete na svoju svakodnevicu. Otvorenje sezone kupanja će dodatno uljepšati početak ljeta na Jadranskom moru

Program 3. HULJS PLOVA:

 • PETAK 28.04. - Biograd - Dolazak mornara u Biograd do 12 sati (podne), raspored po jedrilicama te upoznavanje sa skiperom i voditeljem jedrilice uz sastanak na kojem će skiper objasniti osnovna pravila ponašanja i sigurnosti na brodu. Ukrcavanje na brod i isplovljavanje. 
 • PETAK - PONEDJELJAK - Jedrenje zadarskih arhipelagom uz Dugi otok, Ugljan, Veli iž, Vrgadu, Murter... Točan raspored nije moguće odrediti unaprijed jer ovisi o vremenskim uvjetima na moru. Svake noći vežemo se na na suhi vez (marina ili riva) te će biti osiguran pristup kafićima, restoranima i svemu što naš predivan Jadran nudi.

 • PONEDJELJAK 01.05. - BIOGRAD - povratak mornara u matičnu marinu u popodnevnim satima, polazak mornara prema svojim kućama i pozdrav do sljedećeg druženja

Očekuju Vas novi brodovi ELAN našeg partnera koje možete vidjeti u ovom video priliku i doljnjim fotografijama. Kao što to inače činimo kad je u pitanju skijanje, i ovog puta trudili smo se osigurati najkvalitetnije i nove brodove za super cijenu.

Jedriličarske posade

Posade su u sastavu od 8 do 10 članova. Ako nemate dovoljno članova za cijelu posadu a želite sudjelovati na jedrenju moguće su mješovite posade na brodovima koje raspoređuje organizator sukladno poznanstvu, godinama i sl kako to već godinama funkcionira u HULJS-u. 

Skipere osigurava organizator i uračunati su u cijenu kotizacije, kao i troškovi goriva, vezova u marinama i svih ostalih troškova osim vaše osobne potrošnje.

Kotizacija iznosi 400 Eura po osobi

Moguće je uplatiti u 2 rate:

1. rata prilikom prijave - 200 eura

2. rata najkasnije do 20.04. - 200 eura

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 12102021

Opis plaćanja: ČL HULJS NAUTIKA

Kotizacija uključuje:

 • 4 dana i 3 noći na brodu smješteni u kabini po dvoje

 • Skippera

 • Depozit za jedrilicu

 • Gorivo

 • Trošak veza u marinama ili na rivi

 • Jaknu (vjetrovku) za jedenje našeg partnera TRIBORD i polo majicu za svakog mornara


KOTIZACIJA ne uključuje:

 • ​Individualni troškovi putnika za vrijeme putovanja

 • Turistička pristojba – 10 kn po danu (plaća se po dolasku)

 • Troškove hrane i pića na brodu (posada osigurava hranu za skippera)

 • Prijevoz do i od marine Biograd

 • Putno zdrastveno osiguranje (obavezno se osigurati samostalno ili preko nas)

 

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi HULJS izlet zbog izvršenih obveza prema brodarima. Moguće je poslati zamjensku osobu umjesto vas.

VAŽNE NAPOMENE:

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

 • U slučaju troškova nastalih zbog oštećenja broda i/ili izgubljenih predmeta i brodske opreme, iste će morati podmiriti gost koji je nastalu štetu prouzročio.

Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

PLOVNE INFORMACIJE:

Pravo sudjelovanja imaju svi MORNARI dobre volje koji jesu ili će postati članovi HULJS NAUTIKE  isključivo na charter krstašima, brodovima opremljeni opremom charter managmenta bez spinakera.

Prijave za plov primaju se najkasnije do 20.04.2023. ukoliko ima mjesta

 • Upute za jedrenje dobiti će te prilikom registracije brodova i prijave kompletne posade 

arrow&v

Hvala Vam, prijava je uspješno napravljena. Dobiti će te povratni mail u najkraćem roku za uplatu

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: HIT Turizam d.o.o., ID: HR-B-01-080672743Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

PODACI ZA PLAĆANJE

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 01052023
Opis plaćanja: ČL HULJS NAUTICA

bottom of page