4. Hrvatski Ski & Snowboard Festival - Nassfeld 2019

Dragi naši #Huljsovci i #Huljsice vrijeme je da 26.01.2019. godine upišete u svoje kalendare, jer nam se sprema 4. GoPro HULJS skijaški & snowboard festival i vraća se doma u NASSFELD velikom stilu!!! 🎿🏂️🇭🇷️🇭🇷🏆🏅🥇🥈🥉🍷🍸🍹🍺🍻🍽️✅

Ove godine festival se vraća doma, gdje mu je i mjesto u najdražem nam NASSFELDU! 

HULJS-ova organizacijsa ekipa sprema az sve sudionike koji to naravno žele veliku utrku u paralelnom veleslalomu u sistemu 1 na 1, odnosno sustavom eliminacije, pa tko bude najbolje nosi pobjedu.

 

MAH Sport je pripremi je ogromnu flotu od 30 do 40 pari Völkl svježe nabrušenih testnih skija kako bi vi pronašli adekvatnu skiju za sebe i uživali u njima

Pavillon Après-Ski Bar  domaćin je proglašenja najboljih natjecatelja i natjecateljica veleslalomaša festivala i HSF Apres ski partya. Za muziku je zadužen DJ Juky koji je s nama bio na 1. festivalu!

HSF paralelni veleslalom - Utrka u kojoj nemate pravo na pogrešku jer u stazi do vas drugi natjecatelj/ica samo čeka priliku da bude bolji od Vas. Ulazak u cilju s rukama u zraku neopisiv je osjećaj slatkoće pobjede.... Nagrade naših sponzora, pehar i prijelazni pehar osigurali smo i vjerujemo oduševiti će Vas!


Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se učlanite za 50 kn ili produžite svoje članstvo 30 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja morate biti naš član.


Otkuda se kreće?

Iz Zagreba, Zaboka i Krapine, Karlovca i Jastrebaskog, Rijeke i Pazina, Varaždina i Koprivnice

Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, jer oni vas željno išćekuju da vam pripreme skije i snowboardove

Kotizacija za prijevoz je 200 Kn

 

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Skipass je 31 eura za odrasle i 15,50 eura za mlađe od 15 godina. To dakako skupljamo u busu(budite točni). NAPOMENA: Na kraju neće biti kobasica, vina i ostalog jer je Apres Ski party do 17:30 u Pavillonu te se nakon toga polazi kućama. 

Jednodnevna škola skijanja - početna i napredna grupa

​Ove skijaške sezone nudimo Vam jednodnevnu školu skijanja koju će voditi međunarodni učitelji skijanja, te će vas naučiti prve skijaške korake ili unaprijediti vaše skijaško znanje u naprednoj grupi. Cijena škole skijanja je 375 kn (50 eura) po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja s demonstratorom u grupi do maksimalno 5 ljudi. Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu. 

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

Please reload

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Dnevno osiguranje Croatia osiguranja (premija 30 000,00 eura) - 25 kn za odrasle i 15 kn za djecu!

Ako dobro razmislite 25 kn je ništa naspram ne daj Bože računa od 3 000 eura za helikopter i slično. Zato se osigurajte u svakom slučaju, bolje spriječiti a ne liječiti!

Kotizacija se uplaćuje na Žiro račun udruge otvoren u Zagrebačkoj banci d.d.

Polazak Zagreb, Krapina i Zabok, Koprivnica i Varaždin, Rijeka i Pazin, Karlovac i Jastrebarsko - znači svi gradovi uplaćuju na HULJS PGŽ

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 26012019
Opis plaćanja: Nassfeld festival i grad polaska - Ime i prezime

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH, JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana