4. Hrvatski Ski & Snowboard Festival 26.-27.01.2019.

Dragi naši #Huljsovci i #Huljsice vrijeme je da 26.-27.01.2019. godine upišete u svoje kalendare, jer nam se sprema 4. Hrvatski skijaški & snowboard festival!!! 🎿🏂️🇭🇷️🇭🇷🏆🏅🥇🥈🥉🍷🍸🍹🍺🍻🍽️✅
 

HULJS-ova organizacijska ekipa sprema za sve sudionike koji to naravno žele veliku utrku u paralelnom veleslalomu (skijaš-i/ce i snowboarder-i/ce) u sistemu 1 na 1, odnosno sustavom eliminacije, pa tko bude najbolji nosi pobjedu.

 

MAH Sport je pripremi je ogromnu flotu od 30 do 40 pari Völkl svježe nabrušenih testnih skija kako bi vi pronašli adekvatnu skiju za sebe i uživali u njima

Pavillon Après-Ski Bar  domaćin je proglašenja najboljih natjecatelja i natjecateljica veleslalomaša festivala i HSF Apres ski partya. Za muziku je zadužen DJ Juky koji je s nama bio na 1. festivalu!

Official HSF večernji party - Vodeći se velikom feštom s 2. HSF, na istoj lokaciji smo pripremili večernji party s početkom u 20:00 sati pa do ranih jutarnjih sati drugi dan... Spremili smo posebna iznenađenja za sudionike utrke, koje će sudjelovati u HSF kombinaciji (natjecanje)

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

Please reload

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

HSF paralelni veleslalom - Utrka za skijaše i snowboardere u kojoj nemate pravo na pogrešku jer u stazi do vas drugi natjecatelj/ica samo čeka priliku da bude bolji od Vas. Ulazak u cilju s rukama u zraku neopisiv je osjećaj slatkoće pobjede.... Nagrade naših sponzora, pehar i prijelazni pehar osigurali smo i vjerujemo oduševiti će Vas!

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se učlanite za 50 kn ili produžite svoje članstvo 30 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja morate biti naš član.

Otkuda se kreće na 4. Hrvatski ski & snowboard festival 2019.

Iz Zagreba, Zaboka i Krapine, Varaždina i Koprivnice te Rijeke i Pazina

Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience ski shopu Matulji i Lera SPORT u Rovinju jer oni vas željno išćekuju da vam pripreme skije i snowboardove

Kotizacija za HULJS Festival sa smještajem(večera+doručak) i prijevozom u Sport Hotelu Leitner je 800 kuna - (4 do 6-krevetne sobe ovisno o ekipi)

Kotizacija za HULJS Festival sa smještajem ( večera + doručak) i prijevozom u Hotelu Samerhof 4**** iznosi 1200 kn.

 

U cijenu je uračunato: prijevoz: Zagreb-Nassfeld-Zagreb ( Za polazak iz Rijeke, Pazina, Varaždin i Čakovca, Zaboka i Krapine, umjesto Zagreba ide ime vašeg grada), noćenje u odabranim hotelima sukladno kotizaciji.

 

Odbitak za prijevoz ako netko želi doći vlastititim prijevozom je 180 kn

Što još treba doplatiti?


Skipass za odrasle iznosi  72 eura i 37 eura za djecu. To dakako skupljamo u busu(budite točni). 

Napomena: Vraćate skipass vodiču za oba dana jer kauciju ne plaćate!

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Boravišna pristojba: 20 kn u busu.

VIKEND ŠKOLA SKIJANJA U NASSFELDU

​Ove skijaške sezone nudimo Vam VIKEND školu skijanja koju će voditi međunarodni učitelji skijanja, te će vas naučiti prve skijaške korake ili unaprijediti vaše skijaško znanje u srednjoj ili naprednoj grupi. Cijena škole skijanja je 750 kn po osobi, a uključuje po 6 sata škole skijanja s učiteljem u grupi do maksimalno 5 ili 6 ljudi. Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu. 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Vikend osiguranje Croatia osiguranja (premija 30 000,00 eura) - 50 kn za odrasle i 25 kn za djecu!

Ako dobro razmislite 50 kn je ništa naspram ne daj Bože računa od 3 000 eura za helikopter i slično. Zato se osigurajte u svakom slučaju, bolje spriječiti a ne liječiti!

 

Kotizacija i osiguranje se uplaćuje na žiro račun udruge otvoren u Zagrebačkoj banci d.d.

Polazak Zagreb, Rijeka i Pazin, Varaždin i Koprivnica, Zabok i Krapina - SVI NA HULJS PGŽ

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 2627012018

Opis plaćanja: HSF Festival - Ime i prezime, grad polaska

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana