Vikend skijanje iz snova - Turracher & Nassfeld - 16.-17.2.

Vjerujemo da ste svi spremni za novu skijašku i snowboard sezonu, te željno išćekujete naše zajedničke susrete, skijanja, pjevanja nakon dobrog dana te nezaboravnih kobasica i kuhanog vina, čaja te dobrog društva i pjesme.

Nakon 4. HULJS ski & snowboard festivala spremamo vam VIKEND IZ SNOVA 16.-17.02.2019. godine u Turracher Hohe i Nassfeldu.

 

Prvi dan prekrasan Turracher Hohe okruženom zaleđenim jezerom, mjesto širokih skijaških staza s 50 -tak kilometara staza pruža se prekrasan pogled prema Alpama. 

Spavanje je organizirano u našoj slobodno možemo reći "bazi" Villachu gdje smo osigurali spavanje u prekrasnom Holiday Inn hotelu 4****+ za naše članove. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak kako bi bili spremni za izazove drugi dan.

 

Drugi skijaški dan rezerviran je za skijanje u HULJS-ovom drugom domu Nassfeldu koji broj 110 km staza, uživamo u hrvatskom ugođaju na jednom od najboljih skijališta u Karten regiji!!! ❄❄❄🎿🏂

Znači da skijamo na 160km skijaških staza u dva dana, spavamo u super hotelu, uživamo u Villachu i još se dobro zabavljamo uz tamburaše, kobasice i kuhano vino i čaj!!!

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite za 50 kn za cijelu sezonu ili produžite svoje članstvo 30 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.

Otkuda se kreće?

Iz Zagreba i Rijeke

 

Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience shopu u Matuljima i naravno Lera Sport Rovinju.

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

Please reload

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

Kotizacija iznosi je 800 kn sa svih destinacija

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje u Holiday Inn 4****+ zvjezdice ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od mjesta polaska do Turracher - Villach - Nassfeld te povratak kući, te dakako uživanje u adventu u Villachu.

 

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle u Turracher Hohe je 35 eura za odrasle, 29 eura za mladež  18 eura za djecu. Skipass u Nassfeldu iznosi 41 eura za odrasle, , 31 euro za madež i 21 eura za djecu.  To dakako skupljamo u busu(budite točni).

 

Naravno u subotu vas poslije skijanja očekuje puno kuhanog vina, čaja i kobasica po dobrom starom običaju i zabava uz naše HULJS tamburaše!

Znači ukupno za skipass trebate pripremiti 76 eura za odrasle, 60 eura za mladež i 39 eura za djecu.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

VIKEND ŠKOLA SKIJANJA U TURRACHER HOHE I NASSFELDU

​Ove skijaške sezone nudimo Vam VIKEND školu skijanja koju će voditi međunarodni učitelji skijanja, te će vas naučiti prve skijaške korake ili unaprijediti vaše skijaško znanje u srednjoj ili naprednoj grupi. Cijena škole skijanja je 750 kn po osobi, a uključuje po 6 sata škole skijanja s učiteljem u grupi do maksimalno 5 ili 6 ljudi. Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Vikend osiguranje Croatia osiguranja (premija 30 000,00 eura) - 50 kn za odrasle i 25 kn za djecu!

Ako dobro razmislite 50 kn je ništa naspram ne daj Bože računa od 3 000 eura za helikopter i slično. Zato se osigurajte u svakom slučaju, bolje spriječiti a ne liječiti!

 

Kotizacija i osiguranje se uplaćuje na žiro račun udruge otvoren u Zagrebačkoj banci d.d.

Polazak Zagreb


Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 1516
122018
Opis plaćanja: Vikend otvorenje - grad polaska - Ime i prezime

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana