Flachau & Gerlitzen - proljetno skijanje i uživanje - 09-10.03.

Proljetno skijanje rezervirali smo za najbolje skijalište u regiji, Flachau SNOW SPACE čeka samo na Vas dragi naši. Spojen sa Wagrainom, St. Johanom i Alpendorfom, čini fenomenalnih 120 km širokih staza, prilagođen svim stadijima skijaša i sa ultra dobrom i brzom infrastrukturom!!! Flachau je također mjesto jednog od najboljih Austrijskih skijaša, Hermana Maiera - Herminatora!

Drugi skijaški dan rezerviran je za skijanje u Gerlitzenu koji se nalazi na 5 minuta vožnje od našeg Hotela, gdje se u to doba očekuju prazne skijaške staze u za dodatno uživanje.❄❄❄🎿🏂🎿🏂

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se učlanite za 50 kn ili produžite svoje članstvo 30 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja morate biti naš član. 
 

Naravno ekipa iz MAH Sporta pripremila je 30 pari Völkl NOVIH MODELA ZA 2019/2020  testnih skija kako bi vi pronašli adekvatnu skiju za sebe!
 

Spavanje je organizirano u našoj slobodno možemo reći "bazi" Villachu u prekrasnom Holiday Inn Hotelu s 4**** za naše članove. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak kako bi bili spremni za izazove drugi dan


Otkuda se kreće?

Iz Zagreba, Varaždina i Koprivnice, Zagorja i Rijeke


Prije toga naravno servisirajte skije i snowboardove u MAH Sportu u Zagrebu i Varaždinu, te Experience shopu u Matuljima i naravno Lera Sport Rovinju.

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

Please reload

Kotizacija iznosi je 800 kn sa svih destinacija

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje u Holiday Inn 4****+ zvjezdice ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od mjesta polaska do Flachau - Villach - Gerlitzen te povratak kući!!!

 

Skipass u Flachau iznosi 45,50 eura za odrasle, 35 eura (2000.-2003.) za mladež i 23 eura za djecu (2004-2012.). Skipass u Gerlitzenu iznosi 37 eura za odrasle, 29 eura za madež i 18 eura za djecu.  To dakako skupljamo u busu(budite točni).

 

Naravno u subotu vas poslije skijanja očekuje puno kuhanog vina, čaja i kobasica po dobrom starom običaju i zabava uz naše HULJS tamburaše!

Znači ukupno za skipass trebate pripremiti 82,50 eura za odrasle, 64 eura za mladež i 41 eura za djecu.

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Vikend osiguranje Croatia osiguranja (premija 30 000,00 eura) - 50 kn za odrasle i 25 kn za djecu!

Ako dobro razmislite 50 kn je ništa naspram ne daj Bože računa od 3 000 eura za helikopter i slično. Zato se osigurajte u svakom slučaju, bolje spriječiti a ne liječiti!

 

Kotizacija i osiguranje se uplaćuje na žiro račun udruge otvoren u Zagrebačkoj banci d.d. s opisom plaćanja OSIGURANJE

Polazak Zagreb

Primatelj: Hrvatska udruga ljubitelja skijanja

IBAN: HR2623600001102597835 - ZAGREBAČKA BANKA D.D.

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 0910032019

Opis plaćanja: Flachau i Gerlitzen(+ osiguranje ako ga ima)- Ime i prezime

VIKEND škola skijanja i snowboardanja - početna, srednja i napredna grupa

​Ove skijaške sezone nudimo Vam VIKEND školu skijanja koju će voditi međunarodni učitelji skijanja, te će vas naučiti prve skijaške korake ili unaprijediti vaše skijaško znanje u srednjoj ili naprednoj grupi. Cijena škole skijanja je 750 kn po osobi, a uključuje po 6 sata škole skijanja s učiteljem u grupi do maksimalno 5 ili 6 ljudi. Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu. 

NOVO - ŠKOLA SNOWBOARDANJA, cijena je također 750 kn po osobi!

 

Prijava za školu skijanja ide na obrascu ispod, te vas molimo detaljan opis kako je vam ide upitnik da bi Vas znali smjestiti u pravu grupu. Također potvrdu o

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana