Ski izlet
Podaci za uplatu

Polazak: Zagreb, Varaždin i Koprivnica, Rijeka

Primatelj: HULJS

IBAN: HR2623600001102597835

Model plaćanja: 00, poziv na broj:252601

Opis plaćanja: ValentinovSKI vikend ( mjesto odakle krećete)   - Ime i prezime

ValentinovSKI vikend u Flachau i Bad Kleinkirchheimu 15.-16.02.2020.

Ako još niste postali naš član ili članice, vrijeme je da se OVDJE učlanite za 50 kn za cijelu sezonu te koristite mnoge popuste i uživate. Naravno da bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član.

 

ValentinovSKI vikend savršena je kombinacija za sve koji vole uživati u skijanju i opuštanju u toplicama nakon istog.  Također to je ujedno i prekrasan poklon svakom zaljubljenom ili oženjenom paru da ga provedu na najdražim padinama.

Prvi dan rezervirali smo za snježno prostrastvno Flachau 120 km čistog užitka, širokih staza, brzih sjedežnica i gondola te staza Herman Maier. Drugi dan čeka vas Bad Kleinkirchheim najboljem spoju skijaških staza i termi po kojem je Bad K. nadaleko poznat. Da nebi sve ostalo na termalnim izvorima 100 km skijaških staza čeka na vas, među njima najpoznatija World Cup Franz Klammer inače za žene u disciplini Super G dovoljna je pozivnica da što prije rezervirate svoje mjesto u autobusima! ​

Spavanje je organizirano u našoj bazi u centru Villacha gdje smo osigurali za Vas hotel Mosser 4****. Ujutro Vas očekuje bogati buffet doručak s pogledom na rijeku Dravu kako bi bili spremni za izazove drugi dan.

POSEBNA POGODNOST: Za sve naše članove osigurali smo 2 sata gratis uživanja u KÄRNTEN THERME WARMBAD-VILLACH u subotu od 19:00 do 22:00.

Donosimo vam jedan dio fotografija cjelokupnog termalnog kompleksa. 

POSEBNA POGODNOST: Za sve naše članove osigurali smo 2 sata gratis uživanja u KÄRNTEN THERME WARMBAD-VILLACH u subotu od 19:00 do 22:00.

Donosimo vam jedan dio fotografija cjelokupnog termalnog kompleksa. 

POLAZAK: Zagreba, Rijeke i Pazina, Varaždina i Koprivnice te Karlovca i Jastrebarskog. 

Kotizacija iznosi 850 kn

Što kotizacija uključuje?

 

Noćenje u 4**** Hotel Mosser ( u 2 i 3 - krevetnim sobama s bogatim bufet doručkom) prijevoz od mjesta polaska Flachau - Villach - Bad K. te povratak kući.

Što još treba doplatiti?

Skipass za odrasle u Flachau iznosi 47,50 eura, u Bad Kleinkirccheim 36 eura. Za mladež u Flachau skipass je 28 eura, za djecu 18 eura.  To dakako skupljamo u busu(budite točni).

Informacije o vremenu i mjestu polaska, te svim bitnim detaljima šaljemo Vam 3 dana prije puta na vaš email!

Torbe za SKIJE(boardove) i PANCERICE (buce) su OBAVEZNE! U Decathlonu ih možete kupiti torbu za skije od 75 kn/komad i torbu za pancerice od 60 kn/komad, a na taj način čuvate, svoju i tuđu opremu te naše buseve! KLIKOM na SKIJE ili PANCERICE vodi vas direktno na web od Decathlona!

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

VIKEND ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDANJA

Škola skijanja i snowboardanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše snowboardere. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja i snowboardanja kako bi vam učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Vikend škola skijanja i snowboardanja idealna je za spojiti dva dana učenja i uskijavanja te svladavanje tehnike. 

Cijena škole skijanja i snowboardanja je 120 eura po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja oba dana u grupi do maksimalno 6 ljudi. 

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Croatia osiguranje:

zeljko.coch@crosig.hr

Polazak: Zagreb, Varaždin, Koprivnica i Rijeka!

Primatelj: HULJS

IBAN: HR2623600001102597835

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 151602020

Opis plaćanja: ValentinovSKI vikend ( mjesto odakle krećete) - Ime i prezime

 

REZERVIRAJ SVOJ MJESTO ODMAH JER KAPACITETI SU NAM OGRANIČENI!

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana