Ski oprema

Najnovije vijesti

Please reload

Photo: HULJS

Völkl oduševio dizajnom, kvaliteta nikad nije bila upitna!

ISPO MUNICH sajam sportske indrustrije okuplja sve relevantne proizvođaće sportske opreme iz cijelog svijeta, među njima i skijaške opreme i popratne galanterije. Kako bi VI naši članovi imali sve bitne informacije o novitetima i mi posjetili sajam te vam donosimo svoje kratke impresije.

 

Dakako za svaki od pojedinih proizvođača s kojima smo uspjeli kontaktirati i snimiti video ćemo napraviti poseban članak u narednim danima. 

HEAD

KERS više ne postoji, nego je unaprijeđen u sutav skupljlanja kinetičke energije koju skija dobiva za vrijeme vašeg skijanja, pretvara se u elektirčnu i na taj način apsorbira sve nepotrebne vibracije koje se događaju tijekom skijanja. To je sustav koji će biti na svim najboljim HEAD modelima.

HEAD je kod pancerica uveo novitet "Liquid FIT". Detaljnije ćemo napisati u posebnom članku!

VÖLKL, DALBELLO I MARKER

Volkl je izbacio cijelu novu liniju Racetiger modela čijim dizajnom se polako pripremaju za proslavu 100 godina njemačkog diva. Racetgier linija postala je njihov zaštitni znak već 40 godina, a HULJS kao ambasador ovog diva s ponosom vozi Racetiger modele.

 

Dalbello kao dio grupacije ove godine izbacio je novi model pancerica DS Asollo sport za koji se vjeruje da će super odgovarati svim vrhunskim rekreativnim skijašima! Također i o Volklu imamo poseban članak

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

Sljedeći izleti
Please reload

Partneri

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana