top of page
HULJS SKI IZLET
SEXTEN & 3 ZINNEN DOLOMITI U ITALIJI ČEKAJU NAS 28.01.2023!

POSTANI ČLAN HULJS-A, UŽIVAJ U SUPER SKI IZLETIMA I BROJNIM POPUSTIMA I !

Kako bi išli s nama na skijanja potrebno je postati naš član, ako još niste, vrijeme je da se učlanite OVDJE. Članarina za cijelu sezonu iznosi 7 Eura i vrijedi do 1.9.2023.

Postojeći članovi ne moraju ispunjavati ponovno prijavnicu, samo uplatiti članarinu


Gdje se ide?
U prekrasne Talijanske dolomite, Sexten & 3 Zinnen dolomiti dugogodišnju bazu hrvatskih učitelja skijanja (HZUTS).  110 km skijaških staza stvaraju očekivanja potpunog užitka na stazama talijanskih dolomita.

 

Polazak iz Zagreba

Kotizacija za prijevoz je 40 eura

Skipass je 44 eura za odrasle, 26 eura za djecu (2005-2013) i 33 eura za seniore (1954 - starije2). To dakako skupljamo u busu(budite točni). ​

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

Vrijeme polaska autobusa je u 02:45 s parkinga porezne uprave u Sopotu (Turinina 2)

Torbe za SKIJE(boardove) i PANCERICE (buce) su nužne zbog čuvanja vaše i tuđe opreme, te lakšeg transporta. U raznim ski dućanima ih možete kupiti torbu za skije od 75 kn/komad i torbu za pancerice od 60 kn/komad, a na taj način čuvate, svoju i tuđu opremu te naše buseve! 

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

REZERVIRAJ ODMAH JER KAPACITETI SU OGRANIČENI!

JEDNODNEVNA ŠKOLA SKIJANJA I SNOWBOARDANJA

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Jednodnevna škola skijanja idealna je za popravljanje skijaške tehnike ujutro s učiteljem i popodnevnim vježbanjem naučenog. 

Cijena škole skijanja i snowboardanja je 375 kn (50 eura) po osobi, a uključuje po 3 sata škole skijanja u grupi do maksimalno 8 ljudi. Za snowboard se mora skupiti minimalno 3 ljudi, u suprotnom postoji mogućnost korekcije cijene.

Hvala Vam, uspješno ste ispunili prijavnicu za školu skijanja u Sextenu

Savjet za dodatnu nadoplatu:

Kako bi se zaštitili od posljedica mogućeg nesretnog slučaja na samom skijalištu (za koji vi ne morate biti krivi, ali vas netko može ne namjerno ozljediti, srušiti ili slično savjetujemo uplatu putnog osiguranja. HULJS više ne radi putna osiguranja, već smo to prepustili vama.

Preporučujemo da se javite našem partneru u Allianz osiguranju:

AZ MAČAK | Pavla Lončara 61a | 10290 Zaprešić, Hrvatska  

Mobitel +385 098 953 9048  | nikolina.macak@allianz-hrvatska.hr 

Polazak Zagreb

Primatelj: HULJS ZAGREB 

IBAN: HR4023600001102821750
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 04122021
Opis plaćanja: Sexten (mjesto polaska) - Ime i prezime

Vrijeme da se krene... U planine jer tamo ima zime...

bottom of page