top of page

SKIJALIŠTA

PARTNERI

Photo: HULJS SKI

PRVI SNIJEG ZABIJELIO JE GLEČERE 

Polako ali sigurno kreće naše godišnje dobar koje počinje sredinom jeseni i traje sve do polovice proljeća, barem za nas koji skijamo po svim skijaškim uvjetima.

Kitzsteinhorn, Hintertux, Stubai i ostali glečeri dobili su svoj prvi bijeli pokrivač u mjesecu kolovozu. Inače je to bilo već početkom kolovoza, ali nekako nam se čini da smo uskočili već u hladniju jesen barem u jutarnjim i noćnim temperaturama.

Kako god bude bilo mi očekujemo i pripremamo prvi skijaški izlet na Hintertux 22-24.10.2021. s dva dana skijanja i dva noćenja u TOP Hotelu **** s wellnessom i polupansionom. 

Članovi HZUTS-a sezoni bi trebali otvoriti na Stubai krajem listopada ili početkom studenog ovisno o količini snijega koja će tada biti na stazama Stubai-a. 

CRO SKI će do Soldena trenirati na Hintertuxu koji je baza na početku skijaške sezone dok ostali glečeri ne poprime veću količinu snijega kao i dakako skijališta na nižoj nadmorskoj visini. 

Sve nas sigurno veseli činjenica i pomisao na novu skijašku sezonu te vam ovim putem preporučamo: Pridruži nam i postani član najbolje skijaške grupe: "Skijanje i skijaško prigovaranje"

bottom of page