top of page

Novosti sa skijališta

NOVA OLANG 1+2 GONDOLA NA KRONPLATZU ČEKA NAS OVE ZIME

Autor: HULJS

Nakon 30 godišnje uporabe skijaške gondole Olang Valdaora došlo je vrijeme za modernizacijom iste, te će nas u nadolazećoj skijaškoj sezoni 2020/21 dočekati potpuno nova i futurističkog izgleda dizajnirana gondola imena OLANG 1+2.

 

Olang 1+2 dizajniran od strane arhitektonskog  studia "Schlotthauer matthiessen architecturemade" iz Hamburga i nit vodilja dizajna početne, među i završne stanice gondole simboliziraju valove mora. Tvrtka koja je zadužena za gradnju gondole je Doppelmayr, vodeći svjetski graditelj žičara.

Nova gondola koja će imati kabine sa 10 sjedala moći će prevoziti 3900 skijaša na sat, te pružiti svu udobnost najnovijih sustava kabinskih žičara. Tijekom cijele protekle sezone 2019/20 na početnojo stanici Olang Valdaore gondole skijaši su imali ponuđeno 5 dizajnerskih stolica u unutrašnjosti gondole, te su svojim glasom odabrali u kojim bojama će nas dočekati u novoj sezoni unutrašnjost gondole. 

Na kraju ove skijaške sezone 2019/20 na Kronplatzu je počelo rušenje trase i stanica gondole, te dakako skidanje svih kabina. Na fotografijama možete vidjeti trenutnu fazu gradnje i uklanjanja postojećih stupova i stanica gondole. 

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

Najnovije vijesti

Please reload

Sljedeći izleti

Molltaler glečer - 1. HULJS skijanje

24.10.2020.

Prvo naše skijanje zakazujemo za 24. listopad na Molltaler glečeru s polascima iz Zagreba i Rijeke. Nakon preranog zatvaranja skijališta jedva čekamo da stanemo na skije i uživamo na padinama!

Kitzsteinhorn glečer skijanje i uživanje

14.11.2020.

Prošle sezone spletom okolnosti bili smo na prvo izletu 14.11.2020. i uvjerili kako je prekrasno skijalište uz obilje snijega bio Kitzsteinhorn glečer. Upravo zato stavili smo ovaj datum za naše drugo skijanje!

Please reload

Partneri

Decathlon logo.png
Head_logo_black.jpeg
gopro.jpg
Body balance.png
Sponzori-slide-04.png
kaportal-logo-kocka.png
Utilitas.jpg
Sponzori-slide-1-07.png
bottom of page