top of page

SKIJALIŠTA

Photo: Reiteralm Schladmign

SCHOBERBAHN NOVA 6-ERO SJEDEŽNICA NA REITERALMU 

Izgradnjom nove žičare, skijalište Reiteralm koji je dio Schladminga se širi. Moderna žičara bit će izgrađena u gornjem, istočnom području, a bit će u upotrebi od nadolazeće zime. Ovom investicijom Reiteralm nudi još veću udobnost, još veću kvalitetu i time još više užitka u skijanju!
SCHOBERBAHN - još više zabave u skijanju! Postojeća 4-ero sjedežnica Reiteralm III zamijenit će se i dodatno proširiti novom, modernom sjedežnicom s 6 sjedala tvrtke Doppelmayr. Dugačka žičara također povećava broj staza. Široka, lagana i u donjem dijelu nova staza poziva cijelu obitelj na uživanje u zavojima na uređenoj stazi. Čitava padina bit će opremljena modernim sustavima za izradu snijega, a prirodna pouzdanost snijega također se daje od ranog predsezone, također zbog visine. 

SCHOBERBAHN - JOŠ JOŠ UDOBNOST!
Novi, moderni Schoberbahn nudi još veću udobnost kao sveukupni sustav i implementiran je pod Doppelmayr-ovim motom "D-Line - Dobrodošli u prvu klasu". Maksimalna udobnost putnika, tih rad i ušteda vremena čine D-Line prvom klasom. Fotelje su opremljene sustavom za zaštitu od vremenskih utjecaja i grijanjem sjedala. Moderna sportska sjedala nude vam opuštenu vožnju planinom, uključujući panoramski pogled na Schobergipfel. Stanice, dolinske i planinske stanice, također su izvedene u modernom, trendovskom stilu i pažljivo ugrađene u okolni prirodni krajolik.

SCHOBERBAHN - neke činjenice!
Nova 6-sjedežnica Doppelmayer zamijenit će i istodobno proširiti vučnu vuču Reiteralm III. Tehnički naziv je "6-CLD-B" - odvojiva 6-sjedežnica sa mjehurićima. Dolinska postaja Schoberbahn nalazi se na 1584 metra, a planinska na 1810 metara, visinska razlika je 226 metara. Vrijeme putovanja je 3,39 minuta, a prijevozni kapacitet bit će 2400 ljudi na sat. Bit će dostupno ukupno 45 pokretnih sjedežnica i 9 stupova na ruti.
 
Generalni direktor Reiteralma Bergbahnen Daniel Berchthaller: "Naš je cilj da naši gosti imaju još veći raspon udobnih pomagala za uspon i, prije svega, još raznolikiji raspon padina na planini. To smo u mogućnosti s primjenom nove, moderne sjedežnicae sa šest sjedala SCHOBERBAHN. Izgradnjom ove moderne žičare nadogradit će se cijela regija Schladming Dachstein i ponuditi još zabavnije na stazama Svjetskog kupa.

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

PARTNERI

LAUF-offical logo-01.png
Sponzori-slide-04.png
Body balance.png
Head_logo_black.jpeg
gopro.jpg
kaportal-logo-kocka.png
Utilitas.jpg
Decathlon logo.png
bottom of page