top of page

SKI│OPREMA

PARTNERI

Photo: ©Lauf Sport Lab

OTVOREN JE NAJMODERNIJI SKI SHOP U HRVATSKOJ LAUF SPORT LAB

Autor: HULJS SKI

Grad Zagreb dobio svoj najmoderniji skijaški dućan, LAUF SKI & SPORT LAB-a našeg novog generalnog partnera koji se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 237 C, u istom prostoru kao i Hrvoje Sport na 1. katu.

Otvorenje LAUF SKI & SPORT LAB-a bilo je ovog vikenda točnije jučer 07.11. i danas 08.11.2020. Prema viđenom svi skijaši u Zagrebu, Hrvatskoj i regiji dobili su najmoderniji ski shop od Bregane pa južno sve do Makedonije.

Fischer Vacuum 2.0 s 3D skenerom vrhunska je mašina koju ima još jedino LERA Sport u Rovinju, ali u LAUF-u možete isprobati pancerice na PRO SKI simulatoru kako bi prilagodba na snijegu bila što bolja i kraća. Zahvaljujući Davoru Puhaku, čovjeku koji je osmilio program vježbi za PRO SKI i doveo ga u Zagreb LAUF je postao prvi ski shop u svijetu s ovim simulatorom. 

Proces 3D skeniranja, analize, isprobavanja pancerica na PRO SKI simulatoru te izradu istih možete pogledati na fotografijama.

HEAD I FISCHER kao predvodnici TOP brendova svoje mjesto našli su u LAUF-u u vidu skija, pancerica i dodataka kao što su torbe i ruksaci. LAUF SPORT LAB raditi će ski testove ova dva brenda na našim izletima i hrvatskim skijalištima kako bi mogli isprobati vrhunske skije.

SMITH i HEAD te CASCO I POC očekuju vas u ponudi za zaštitu glave odnosno kacige i naočala bezkojih dobrog skijanja nema. 

LEKI štapovi i rukavice najbolji brend na svijetu našli su mjesto u LAUF-u, kako su rekli djelatnici njihov cilj je biti najbolji u svom poslu, a to LEKI sigurno jest. 

COLMAR I MICO talijanski duo dobitna je kombinacija po pitanju ski odijela i odjeće ispod ski odijela. FISCHER im se priključuje sa svojim ski odijelima Hans Knaus.

BOOT DOC ulošci za stopala, dodaci za bootfitting i grijači pancerica tu su kao dodatna oprema uz TOKKO voskove i dodatnu opremu za uređivanje skija i zaštitu tekstila

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

bottom of page