top of page

SKIJALIŠTA

Photo: Visit Pohorje

MARIBOR I KRANJSKA GORA ZA VIKEND OTVARAJU, VOGEL I KRVAVEC DO DALJNJEGA NIŠTA ZBOG GONDOLA

⛷ Nova zimska sezona započet će na Pohorju u subotu, 12. prosinca, prvom skijaškom stazom. Od tog dana će raditi žičara Pisker na Arehu, dok će na Mariborskom Pohorju raditi žičara Sleme i obje trake Bejbik. 📣 Otvaranje sezone pratit će posebne cijene za dnevne skijaške karte: 20 eura za odrasle, 15 za mlade, studente i starije i 10 eura za djecu i invalide.

Navedene cijene vrijedit će od subote do daljnjeg.
🦠 Otvaranje skijaške sezone također će biti obilježeno mjerama poduzetim zbog izbijanja koronavirusa. 😷 Stoga će biti obavezno koristiti odgovarajuću masku za lice cijelo vrijeme prilikom ulaska u žičaru i tijekom prijevoza. U sjedežnici Pisker sa šest sjedala odjednom se mogu prevesti najviše dva putnika na jednom sjedalu, a jedan u dvosjedu Sleme. Također će biti potrebno održavati odgovarajuću udaljenost od najmanje 1,5 metara jedni od drugih u liniji i tijekom vožnje trakom.


❄ Prije nove zimske sezone na Pohorju počeli su sniježiti snježnim topovima 20. studenog u Piskr, a posljednjih dana palo je dosta prirodnog snijega. Dakle, na stazama je više nego dovoljno snijega koji ćemo otvoriti za kvalitetno skijanje, a istodobno iz važećih pravilnika proizlazi da i skijanje i rad žičara nisu zabranjeni. Jedina iznimka sada je kružna gondola koja trenutno još nije u funkciji.
🕰 Na početku sezone skijališta će biti će raditi između 9 i 16 sati, a blagajne će biti otvorene za posjetitelje na Bellevueu i donjem kolodvoru Piskra. 🙏 Molimo sve posjetitelje da poštuju zaštitne mjere, jer ćemo jedino tako moći osigurati sigurno i ugodno skijanje. #VisitPohorje

Kranjska Gora također otvara svoje skijaške staze.

Vučnica Mojca 1 u pogonu je bila već danas, upotreba je bila besplatna. Ujutro će biti aktivirana vučnica Kekec. 

Skijaši će za skijašku kartu morati odvojiti 20 eura, djeca 10 eura. PReostala Slovenška skijališta do daljnjega nemaju mogućnost rada zbog nemogućnosti dolaska do skijališta bez korištenja gondole (Golte, Krvavec, Vogel)

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

PARTNERI

LAUF-offical logo-01.png
Sponzori-slide-04.png
Body balance.png
Head_logo_black.jpeg
gopro.jpg
kaportal-logo-kocka.png
Utilitas.jpg
Decathlon logo.png
bottom of page