top of page

Novosti sa skijališta

Photo: © Heuberge

ISCHGL OBJAVIO COVID MJERE ZA SKIJAŠKU SEZONU 2020/21

Autor: HULJS SKI

Ischgl najavljuje COVID mjere za zimu 20/21

Ischgl najavljuje korona mjere za zimsku sportsku sezonu 2020/2021. Očekujemo da će se to nametnuti i u većini austrijskih skijališta.

U gondolama, zgradama žičara, restoranima, trgovinama, prodajnim mjestima ski pass-a i skijaškim depo-ima informacije će biti prikazane u skladu s trenutnim smjernicama COVID-19.

Kada kupite ski pass, dobit ćete višenamjensku bandanu (buff) koja se može koristiti kao maska ​​za usta. Nošenje maske za lice obvezno je na navedenim mjestima.

Područja u blizini žičara i područja na kojima se mnogi okupljaju biti će organizirana da u najvećoj mogućoj mjeri na takav način da se otkloni mogućnost približavanje jedni drugima.

Za vrijeme najvećih gužvi tijekom sezone kapaciteti liftova neće se ograničavati zbog što većeg i bržeg protoka skijaša i što manjeg zadržavanja na istom mjestu.  Iz tog razloga nošenje marame biti će obavezno na liftovima. 

Gondole će se dezinficirati nekoliko puta dnevno pomoću uređaja koji uklanjaju 99,9% bakterija i / ili virusa. Za to će se koristiti biološko sredstvo koje ne ostavlja tragove, a koži je i očima neće štetiti. Također će se na ovaj način nekoliko puta dnevno dezinficirati ski autobusi, sportske trgovine, skijališta i ustanove za prvu pomoć.

Dezinfekcijsko sredstvo za ruke bit će dostupno na raznim mjestima.

U restoranima se održava minimalna udaljenost između stolova, pregrade će biti postavljene između stolova. Ovisno o popunjenosti, pristup restoranima bit će ograničen. Jelovnici će se nuditi digitalno putem QR kodova u restoranima ili putem iSki Ischgl / mySamnaun aplikacije.

Zaposlenici će se preventivno testirati prije početka rada. Osim toga, tijekom sezone provodit će se i preventivna ispitivanja među zaposlenicima.

Svi zaposlenici koji kontaktiraju kupca nosit će masku za usta tijekom svog rada.

 

Koncert otvorenja "Top of the Mountain" u studenom je otkazan.

Skijalište Ischgl naglašava da će, ako je potrebno, uvesti ograničen broj dopuštenih osoba za samo skijalište odnosno liftove.

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

bottom of page