HULJS NAUTIKA
PROLJETNI HULJS JEDRILIČARSKI PLOV  13.-16.05.2021.

HULJS NAUTIKA nova je priča koja će nas povezati u proljeće i jesen kao uvod u početak skijaške sezone i na kraju sretan završetak skijaške sezone. Dakako svi ljubitelji hedonizma, nautike i uživanja u našoj obali su dobrodošli neovino dali skijaju ili ne. 

Jesenski plov dobiva svoj nastavak 22.-25.04.2021. godine i zato kreni u morsku pustolovinu sa svojom ekipom jer te čeka odlična zabava i nezaboravne ljepote dalmatinskoga otočja. Na ovom ćemo putovanju doživjeti potpunu ljepotu Jadranskog mora. Neki od malenih otoka na kojima ćemo udisati svježi morski zrak bit će Smokvica, Žirje, Kaprije, Zlarin i Šolta, a upoznat ćemo i bogatu povijest Primoštena.

Uz profesionalnoga skipera imat ćete priliku naučiti vještine jedrenja, a, ploveći na jadranskim valovima iskusit ćete jednaku količinu uzbuđenja i opuštenosti. Grijani toplim proljetnim suncem te okruženi nepreglednim plavetnilom Jadranskoga mora zaboravit ćete na svoju svakodnevicu.

Program 2. HULJS PLOVA:

 • ČETVRTAK 13.05.2021. - Dolazak mornara u Trogir, raspored po jedrilicama te upoznavanje sa skiperom i voditeljem jedrilice. Ukrcavanje na brod te sastanak na kojem će nam skiper objasniti osnovna pravila ponašanja i sigurnosti na brodu. Večeramo i noćimo u marini.

 • PETAK 14.05.2021. - Trogir>Drvenik>Punta Planka>Smokvica>Primošten

 • Nakon doručka započinjemo plovidbu prema otocima Drvenik Veli i Drvenik Mali te nastavljamo plovidbu prema sjeveru, plovimo do otoka Smokvica i vraćamo se prema Primoštenu gdje ćemo prenoćiti.

 • SUBOTA 15.05.2021. - Primošten>Žirje>Kaprije>Prvić>Tijat>Zlarin

 • Iz Primoštena krećemo u obilazak šibenskog arhipelaga te plovimo oko otoka Žirje, Kaprije, Prvić, Tijat te noćimo na otoku Zlarinu.

 • NEDJELJA 16.05.2021. - Zlarin>Šolta>Maslinica>Trogir

 • Iz Zlarina krećemo put juga te plovimo prema Šoltii nakon toga se vraćamo u luku polaska. Odrađujemo check-out te iskrcavanje s broda po dolasku u marinu Trogir. Završavamo našu pomorsku avanturu, pozdravljamo se s novim prijateljima i već planiramo kada ćemo ponovno dići jedra i zaploviti istražujući ostatak jadranske obale...

Očekuju Vas novi brodovi našeg partnera koje možete vidjeti u ovom video priliku i doljnjim fotografijama. Kao što to inače činimo kad je u pitanju skijanje, i ovog puta trudili smo se osigurati najkvalitetnije i nove brodove za super cijenu.

Jedriličarske posade

Posade su u sastavu do 10 članova. Ako nemate dovoljno članova za cijelu posadu a želite sudjelovati na jedrenju moguće su mješovite posade na brodovima koje raspoređuje organizator sukladno poznanstvu, godinama i sl kako to već godinama funkcionira u HULJS-u. 

Skipere osigurava organizator i uračunati su u cijenu kotizacije.

Kotizacija iznosi 2250 kn po osobi

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 13052021

Opis plaćanja: ČL HULJS NAUTIKA

Kotizacija uključuje:

 • 4 dana i 3 noći na brodu smješteni u kabini po dvoje

 • Skippera

 • Depozit za jedrilicu

 • Gorivo

 • Trošak veza u marinama

 • Članarinu za 2021. godinu


KOTIZACIJA ne uključuje:

 • ​Individualni troškovi putnika za vrijeme putovanja

 • Turistička pristojba – 10 kn po danu (plaća se po dolasku)

 • Troškove hrane i pića na brodu (posada osigurava hranu za skippera)

 • Prijevoz do i od marine Trogir

 • Putno zdrastveno osiguranje (obavezno se osigurati samostalno ili preko nas)

 

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi HULJS izlet zbog izvršenih obveza prema brodarima. Moguće je poslati zamjensku osobu umjesto vas.

UKOLIKO ZBOG ZBOG SITUACIJE S PANDEMIJOM BUDE ZABRANJEN PLOV OD NADLEŽNIH INSTITUCIJA, KOTIZACIJA SE PREBACUJE NA JESENSKI PLOV.

VAŽNE NAPOMENE:

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

 • U slučaju troškova nastalih zbog oštećenja broda i/ili izgubljenih predmeta i brodske opreme, iste će morati podmiriti gost koji je nastalu štetu prouzročio.

Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

PLOVNE INFORMACIJE:

Pravo sudjelovanja imaju svi MORNARI dobre volje koji jesu ili će postati članovi HULJS NAUTIKE  isključivo na charter krstašima, brodovima opremljeni opremom charter managmenta bez spinakera.

Prijave za plov primaju se najkasnije do 01.05.2021. ukoliko ima mjesta

 • Upute za jedrenje dobiti će te prilikom registracije brodova i prijave kompletne posade 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: HIT Turizam d.o.o., ID: HR-B-01-080672743Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

PODACI ZA PLAĆANJE

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 25042021
Opis plaćanja: ČL HULJS NAUTICA

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana

Naša 4 mušketira s 1. HULJS plova