top of page

SKIJALIŠTA

PARTNERI

Photo: Krvavec

PRORADILE GONDOLE NA SLOVENSKIM SKIJALIŠTIMA KANIN, POHORJE, KRVAVEC, VOGELI GOLTE

Od 15.  prosinca u Sloveniji je slobondo korištenje svih prijevoznih sredstava na skijalištima, u ovom slučaju skijaških gondola koje do danas nisu bile dozvoljene sukladno uputama njihovog Zavoda za javno zdravstvo. U gondolama je moguće vožnja jedne osobe, ili više njih iz istog domaćinstva. Za gondole koje primaju velik broj ljudi (Golte, Vogel) potrebna je udaljenost od minimalno 1,5 meta između osoba u samoj gondoli. 

Dostupnost skijališt građanima Slovenije ovisna je o rezultatatima u pojedinim županijama i moraju imati korištenje mobilne aplikacije #OstaniZdrav zaključno do 23. prosinca

 

Od 12.12. rade skijališta Krvavec, Mariborsko Pohorje i Kranjska gora

VU Kranjskog gori trenutno je više od 60 cm prirodnog snijega na stazama, te su se sukladno tome odlučili na otvaranje skijališta. Trenutno su u radi vučnica Mojca i sjedežnica Kekec. 

U subotu su u radu pustili dio skijališta Krvavec koji se odnosi na vučnice i sjedežnice. Trenutno je u pogonu sjedežnica Vrh Krvavca i Tiha dolaina, vučni i ski traka Gospinca.

Na skijalištuMariborsko Pohorje u radu je šesterosjedežnica Pisker i vučnica Žigart na Arehu, dvosjedećnica Sleme te obje ski trake bejbike na polignu Bellevue. Na Arehu je uređeno 6 km skijaških staza. 

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

bottom of page