top of page

SKIJE│OPREMA

Photo: © Elanskis.com

ELAN PREDSTAVIO NOVU SKIJU SCX

Autor: HULJS SKI

 

Nakon što su u protekle 3 skijaške sezone Atomic, Volkl, Head i drugi vodeći brendovi izbacili višenamjensku skiju za srednjeg radijusa red je došao i na perjanicu Slovenskog skijanja Elan.

Izrađena je na performansa SLX i GSX modela s tzv.  trkaćim DNK, ovaj Crossover između kratkih i dugih zavoja, omogućavajući vam da odaberete kakav ćete zaokret napraviti sa savršenstvom.

Elan SCX Fusion X, prava je skija za više tipova zavoja, kombinirajući vašu tehničku i kondicijsku spremnost za vožnju kratkih slalom ili dugih i brzih veleslalom zavoja bez potrebe za odabirom jednog od njih s obzirom na skiju.

Skije je predviđena je za zahtjevne skijaše koji traže savršenstvo u carving tehnici i svestranost kako bi napravili bilo koji oblik zavoja. Kombinacija Arrow tehnologije, agresivnog CAMBER profila, nove drvene jezgre R² FRAME Woodcore-a, RST bočnih rubnika i dvostrukog sloja titana dovest će vaše skijanje na višu razinu.

Elanov Power Rebound System koji kombinira podignuti Fusion X sustav veza i platu izrađenu od karbona, spojiti će dodatnu snagu i "ispucavanje" na kraju zavoja u prvobitni položaj.

Kratki ili dugi zavoj, SCX pruža najbolje iz oba svijeta.

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

bottom of page