top of page

SKIJAŠKA OPREMA

Photo: © Atomic.com

ATOMIC PREDSTAVIO SVOJU SKI APLIKACIJU SPOJENU NA PANCERICE

Autor: HULJS SKI

Atomic predstavlja novitete za sezonu 2020/2021. Pancerica šalje povratne informacije u aplikaciju i na taj način možete pratiti svaki pokret tokom svojeg skijanja. 

Atomic predstavlja apsolutnu novost novi HAWX ULTRA CONNECTED pancericu s naprednom digitalnom tehnologijom povezuje s povratnim alatom za praćenje i analizom skijaških pokreta koje se prikazuje u mobilnoj aplikaciji, što vam omogućava neposrednu povratnu informaciju o djelovanju pancerice. Ova aplikacija sigurno je samo uvod u budućnost raznih pametnih dodataka vezanih za skijanej a povezanih s našim pametnim telefonom.

Razvijen u suradnji sa stručnjacima za biomehaniku sa Sveučilišta u Salzburgu, Atomicov HAWX CONNECTED koncept nudi vrhunske mogućnosti digitalnog praćenja i analize putem besplatne mobilne aplikacije Atomic, za neposredne povratne informacije o stazi i kako poboljšati svoju skijašku tehniku i samo iskustvo uživanja na snijegu.

Pancerica HAWX CONNECTED omogućuje vam da točno znate kako prilagoditi svoju tehniku ​​za još bolje performanse, usavršavajući ravnotežu, kontrolu pritiska i sposobnost skretanja u zavoj. Opremljen uređajem Movesense s otkrivanjem pokreta putem IMU-a, koji je razvila sestrinska marka Suunto, i senzorima sile integriranim unutar oklopa koji su sučelja Bluetooth-a s aplikacijom Atomic Connected, HAWX CONNECTED koristi senzorne povratne informacije izravno povezane s pancericom s specifične obavijesti, za snažnije, sigurnije i pametnije skijanje.

IZAZOVITE SVOJE PRIJATELJE

Pomoću aplikacije Atomic Connected možete izazvati prijatelje i podijeliti rezultate sa globalnom zajednicom. Kada vaši prijatelji završe svoj dan skijanja ili postignu cilj treninga, bit ćete obaviješteni i obrnuto. Korisnici također mogu vidjeti jesu li njihovi rezultati u skladu s rezultatima prvaka Svjetskog kupa poput Bennija Raicha.

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

bottom of page