HULJS JEDRENJE
1/5
1. HULJS JEDRILIČARSKI PLOV NA OTOK VIS 08.-11.10.2020.

Po prvi puta HULJS organizira za sve svoje članove koji vole jedrenje, jedriličarski plov na Vis u terminu 08.-11.10.2020.
Tijekom ovih pet godina stiglo je jako puno upita kad ćemo na jedrenje?
Upravo zato odlučili smo krenuti s našim prvim plovom i to na prekrasan Vis koji skriva prekrasne špilje, uvale i vidikovce kao uvod u skijašku sezonu.

 

S obzirom da su svima članarine istekle, odnosno ističu s 1.9.2020. potrebno je uplatiti članarinu ili produžiti prošlogodišnju u iznosu od 50 kn po osobi. 

Gdje jedrimo?
Jedrimo na Otok Vis. Jedrilice ćemo vezati u Luci Vis na obali obje noći. Od Šolte do Visa mjeriti će se vrijeme plova svih jedrilica i prema tim rezultatima proglasiti ćemo pobjednike 1. HULJS PLOVA

 

Program:

  • ČETVRTAK 08.10.2020. - Dolazak mornara u Trogir najkasnije do 20:00, ukrcaj na brodove, kupnja namirnica itd, registracija i pregled krstaša. Prijedlog je da odemo na zajedničku večeru u prijateljskom restoranu gdje bi se održao i sastanak skipera i svih mornara.

  • PETAK 09.10.2020. - Isplovljavanje prema Otoku Visu u 09:00, jedrenje i uvježbavanje posade na brodovima i pripreme za start regatnog plova. Dolazak u poslijepodnevnim satima na Otok Vis, kupanje, druženje po brodovima i noćenje u Luci Vis.

  • SUBOTA 10.10.2020.

       11:00 Polazak svih brodova na zajedničko jedrenje oko Visa uz druženje, kupanje, gitaru i              sve što je vezano za uživanje. U sklopu druženja organizirat ćemo svečano proglašenje                  pobjednika 1. HULJS Regate za koju se boduje plov od Splitskih vrata do Visa.

  • NEDJELJA 11.10.2020.

       10:00 - Polazak brodova u smjeru Trogira, jedrenje, uživanje na brodovima, dopunjavanje               goriva i povratak brodova u marinu

       15:00 - 18:00 Planirani povratak u Trogir, razduživanje brodova

Očekuju Vas novi brodovi našeg partnera koje možete vidjeti u ovom video priliku i doljnjim fotografijama. Kao što to inače činimo kad je u pitanju skijanje, i ovog puta trudili smo se osigurati najkvalitetnije i nove brodove za super cijenu.

Broj sudionika

Zbog količine brodova koji mogu sudjelovati na Viškoj regati broj sudionika od strane HULJS-a je ograničen. Ako želite sudjelovati na regati obavezno rezervirajte svoje mjesto što prije jer je 50% kapaciteta već rezervirano.

Jedriličarske posade

Posade su u sastavu do 10 članova. Ako nemate dovoljno članova za cijelu posadu a želite sudjelovati na jedrenju moguće su mješovite posade na brodovima koje raspoređuje organizator sukladno poznanstvu, godinama i sl kako to već godinama funkcionira u HULJS-u. 

Skipere osigurava organizator i uračunati su u cijenu kotizacije.

Kotizacija iznosi 1499 kn po osobi

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE

IBAN: HR2723600001102643795

Model plaćanja: 00, poziv na broj: 15102020

Opis plaćanja: KOTIZACIJA HULJS REGATA

Kotizacija uključuje:

- 3 dana i noći na brodu smješteni u kabini po dvoje

- Kotizaciju za HULJS regatu

- Skippera

- Troškovi organizacije regate i nagrade za prva tri mjesta

- Depozit za Jedrilicu

- Posteljina na jedrilici

- Boravišna pristojba

- Gorivo

- Vez u Luci Vis

- HULJS regatnu majicu

 

Kotizacija ne uključuje:

- Prijevoz do i od Trogira
- Troškove hrane i pića na brodu (Posada osigurava hranu za skippera)
- Individualni troškovi putnika za vrijeme putovanja (izlazak, restorani itd)
- Putno zdrastveno osiguranje (obavezno se osigurati samostalno ili preko nas)

Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi HULJS izlet zbog izvršenih obveza prema brodarima. Moguće je poslati zamjensku osobu umjesto vas.

VAŽNE NAPOMENE:

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informirani, što omogućuje manje nesporazuma tijekom putovanja te ugodno iskustvo.

  • U slučaju troškova nastalih zbog oštećenja broda i/ili izgubljenih predmeta i brodske opreme, iste će morati podmiriti gost koji je nastalu štetu prouzročio.

Savjetujemo uplatu osiguranje od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.

PLOVNE INFORMACIJE:

Pravo sudjelovanja imaju svi MORNARI dobre volje koji jesu ili će postati članovi HULJS-a isključivo na charter krstašima, brodovima opremljeni opremom charter managmenta bez spinakera (uzeti vlastite ručnike).

Prijave za plov primaju se najkasnije do 25.09.2020. ukoliko ima mjesta

  • Upute za jedrenje dobiti će te prilikom registracije brodova i prijave kompletne posade 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: HIT Turizam d.o.o., ID: HR-B-01-080672743Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

PODACI ZA PLAĆANJE

Primatelj: HULJS PGŽ I ISTRE
IBAN: HR2723600001102643795
Model plaćanja: 00, poziv na broj: 15102020
Opis plaćanja: KOTIZACIJA HULJS

© 2020 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana