Revolut kartica - idealna za skijanje i druga putovanja!

Revolut kartica!

U današnjem svijetu gdje informacije kruže 24 sata na društvenim mrežama, vjerojatno ste čuli za Revolut karticu koju možete dobiti na kućnu adresi i koristiti bez ikakvih naknada.

Za nas nas skijaše i snowboardere izuzetno dobro prilikom plaćanja transakcija na samom skijalištu ne moramo plaćati razne naknade, a znamo da se svi volimo koristiti karticama umjesto papirnatim novčanicama.

Kartica je zamišljena kao pre-paid, točnije da bi ju koristili potrebno je na nju uplatiti nova. Super je što sve radite preko aplikacije i kontrolirate potrošnju. To je izvrsno za putovanja, jer u slučaju gubitka ili krađe možete odmah putem aplikcije blokirati Revolut debitnu karticu i zamrznuti sredstva.

U besplatnom izdanju s bankomata je moguće podizati gotovinu bez naknada i to na bilo kojem bankomatu do iznosa od 200 eura mjesečno ili 1.800 kuna nakon čega se plaća naknada od dva posto.

Također tu je i konverzija valuta Revolut kartica koja je izuzetno bitna mogućnost. Kad putujemo na jedan od naših izleta, ili vi idete u osobnom aranžmanu znate da su troškovi konverzije visoki i da nam banka opet svi uzima novac koji smo zaradali. Revolut aplikacija nudi novac po izvrsnom tečaju u valuti zemlje koje se nalazite bez ikakvih troškova. 

Dodatna pogodnost da ti Revolut kartica poklanja 50 kn, (provjerili smo, istina je). Akcija traje još samo 10 dana!!!

Da bi dobio ili dobila 50 kn potrebni su sljedeći koraci:

1. kliknuti ovaj link koji te vodi u aplikaciju: 

https://revolut.com/referral/ninodcqcy!G10D21

2. Upisati svoj telefonski broj i skinuti revolut aplikaciju

3. Registrirati se i potvrditi svoj korisnički račun

4. Nakon par dana dobiti ćeš Revolut karticu i besplatnih 50 HRK na poklon

To je to dragi naši, veselimo se da će te uživati u sigurnom korištenju kartice i još dobiti na poklon 50 HRK. NE ZABORAVITE, AKCIJA TRAJE JOŠ SAMO 10 DANA

HULJS JEDNODNEVNI  IZLETI

Please reload

HULJS VIKEND  IZLETI

Please reload

© 2019 Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja. Sva prava pridržana