top of page
croski-levi.jpg

Svjetski skijaški kup

Please reload

Najnovije vijesti

Photo: Croski.hr

PET HRVATSKIH SKIJAŠA NA STARTU U LEVIJU

U nedjelju će Istok Rodeš, Elias Kolega, Matej Vidović, Filip Zubčić i Samuel Kolega nastupiti na dugo iščekivanom prvom slalomu nove sezone Svjetskog skijaškog kupa. Utrka u finskom Leviju tradicionalno označava početak slalomske sezone koja se ove godine sastoji od 12 slalomskih utrka od kojih je šest (uključujući i Snježnu kraljicu koja će se održati na Sljemenu 4. i 5. siječnja 2020.) u kalendaru u siječnju.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima u prošloj sezoni, od kojih je svakako najupečatljiviji povijesni ekipni uspjeh hrvatskog skijanja u Kranjskoj Gori (četvorica hrvatskih skijaša utrku su završila među osvajačima bodova), Istok, Elias i Matej u Leviju će startati sa startnim brojevima među prvih 30.

Matej, Elias i Samuel već su dva tjedna u Finskoj gdje su imali priliku trenirati na stazi na kojoj se održava utrka prije nego je ona zatvorena zbog završnih priprema za vikend, a u ponedjeljak su im se u Leviju pridružili Istok i Filip.

Start prve vožnje u nedjelju zakazan je za 10:15 h po hrvatskom vremenu, dok bi druga vožnja trebala krenuti u 13:15 h.  TV prijenos možete pratiti na HTV 2.

Teksti: Croski.hr

Ovako je to izgledalo prošle godine u Leviu

Please reload

Sljedeći izeti

Body balance.png
mah-sport-transparent-bg-rgb-yellow.png
Sponzori-slide-1-06.png
Sponzori-slide-04.png
MDV.png
Sponzori-slide-1-07.png
Partneri
bottom of page