top of page

Svjetski kup

Zubo krizbuel.jpg

Photo: HST

Filip Zubčić ponovno u TOP 20! 

Tekst: Hrvatski skijaški timovi

Filip Zubčić nastavlja sa slalomskim top 20 plasmanima ove sezone, četvrti put sveukupno, a treći put zaredom došao je do top 20 plasmana, 19. mjestom danas u Kitzbuehelu. Iako nije bio zadovoljan drugom vožnjom, napredovao je jedno mjesto i novi top 20 plasman je tu.

 

Nakon vrlo dobre prve vožnje Elias Kolega nažalost je napravio veliku grešku u drugoj te se penjao i na kraju završio 26, nažalost bez bodova jer je imao više od 8% vremenskog zaostatka u odnosu na pobjednika.

Izuzetno napeta i izjednačena prva vožnja u Kitzbuehelu je gotova i imamo dvojicu u drugoj vožnji. Filip Zubčić završio je prvu vožnju na 20. mjestu uz 1.11 zaostatka, a Elias Kolega na 25. mjestu s 1.30 zaostatka.

 

Jako puno skijaša se naguralo od drugog mjesta do Elija jer je razlika samo 97 stotinki. Fenomenalnu vožnju odradio je Lucas Braathen koji je vodeći s 33 stotinke prednosti ispred Yulea. Samuel Kolega završio je prvu vožnju na 57. mjestu uz 2.68 zaostatka
Matej Vidović prvu vožnju je završio na 60.mjestu uz 3.98 zaostatka
Istok Rodeš nažalost je odustao prije prvog prolaza.

Čestitke Zubi na novom plasmanu u top 20, sljedeća utrka je već za dva dana u Schladmingu.

BORBA SE NASTAVLJA!

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

Najnovije vijesti

Please reload

Sljedeći izleti

Molltaler glečer - 1. HULJS skijanje

24.10.2020.

Prvo naše skijanje zakazujemo za 24. listopad na Molltaler glečeru s polascima iz Zagreba i Rijeke. Nakon preranog zatvaranja skijališta jedva čekamo da stanemo na skije i uživamo na padinama!

Kitzsteinhorn glečer skijanje i uživanje

14.11.2020.

Prošle sezone spletom okolnosti bili smo na prvo izletu 14.11.2020. i uvjerili kako je prekrasno skijalište uz obilje snijega bio Kitzsteinhorn glečer. Upravo zato stavili smo ovaj datum za naše drugo skijanje!

Vikend otvorenje sezone

12.-13.12.2020.

Vikend skijaško otvorenje sezone odvijati će se 12. i 13.12. 2020. godine u Nassfeldu i Gerlitzenu. Prvi dan skijamo u Nassfeldu i uživamo na 110 km staza, dok je drugi dan rezerviran za Gerlitzen.

Please reload

bottom of page