top of page

Ski oprema

Najnovije vijesti

Please reload

Photo: HULJS

ISPO MUNICH 2020 noviteti iz skijaške industrije - 2. dio

ISPO MUNICH sajam sportske indrustrije okuplja sve relevantne proizvođaće sportske opreme iz cijelog svijeta, među njima i skijaške opreme i popratne galanterije. Kako bi VI naši članovi imali sve bitne informacije o novitetima i mi posjetili sajam te vam donosimo svoje kratke impresije.

 

Dakako za svaki od pojedinih proizvođača s kojima smo uspjeli kontaktirati i snimiti video ćemo napraviti poseban članak u narednim danima. 

FISCHER

FISCHER je ove sezone odlučio izbaciti potpuno RC4 seriju koju smo dizajnirali, testirali i unaprijedili sadašnji i bivši skijaški natjecatelji kako bi svi mogli uživati na njoj naravno mislimo na expert skijaše.

Noviteti su i pancericama, RC PRO serije više nema i zamjenjena je sa serijo RC ONE sa više različitih širina pancerica što omogućuje veliki izbor za sve vas koji trebate vrhunsku panceriru koja se može prilagoditi vašoj nozi u potpunosti!

ROSSIGNOL

Rossignol ove godine izvrsno napreduje u svjetskom kupu prema ukupnoj pobjedi broja bodova koji su osvojili njihovi vozači. To samo dovoljno govori o kvaliteti francuske perjanice.

Ove godine dizajn je bio okrenut prema Olimpijskim igrama pa tako HERO seriju čine boje olimpijskih krugova. Također HERO Masters skija za sve demonstratore bivše natjecatelje i veteranske natjecatelje dobila je vrhunski feedback od svih koji su testirali.

Kod pancerica Rossignol se može pohvaliti velikom paletom širine i flexa pancerica kako bi svima iste odgovarale bez dodatnih prilagođavanja!

Pratite nas na društvenim mrežama i očekujte najnovije informacije iz ski svijeta

Facebook

Instagram

YouTube

Sljedeći izleti
Please reload

Partneri
Body balance.png
mah-sport-transparent-bg-rgb-yellow.png
Sponzori-slide-1-06.png
Sponzori-slide-04.png
kaportal-logo-kocka.png
Sponzori-slide-1-07.png
gopro.jpg
Utilitas.jpg
bottom of page