top of page

Sigurnosni dodaci u skijanju 2017/18

Novi val tehnologije zadnjih godina postao je veliki hit u skijaškoj industriji. Svi žele mjeriti svoju brzinu, koliko km su prešli, kakve su skokove izveli, te do kojih granica sve mogu ići. Današnji uređaji su toliko maleni i tanki da su prikladni za stavljanje u skijaške naočale ili skijaške cipele, odnosno pancerice.

U ovom tekstu predstaviti ćemo Vam tehnološke uređaji koji su sigurnost, prije svega misli se na zračne jastuke, štitnike za leđa tzv "kornjače".

Danas u svijetu extremnih i adrenalinskih uzbuđenja u skijanju uvijek treba mislite prvenstveno na sigurnost, sebe samoga i svih oko vas. 

BLACK DIAMOND- Zračni jastuk

Nije najnoviji, ali još uvijek je jedan od najinovativnijih zračnih jastuka koji se koristi za lavine u svijetu - koristeći ventilator s baterijom umjesto teškog cilindra plina drugih vrećica  JetForce tehnologija rezultat je suradnje Black Diamond i PIEPS; to je zračni jastuk s elektronskim sustavom koji se može puniti i  prilagođen je za putovanje. Također ima namjenski džep za alat, držač kacige... Više informacija možete pronaći OVDJE.

Autor: Nino Stančić Vidrač

NAJNOVIJE OBJAVE

Please reload

bottom of page